Skift din pinkode til SIM-kortet

Hvis dit SIM-kort blev leveret med en standard-SIM-pinkode, kan du ændre den til en mere sikker kode. Det er ikke alle netværksudbydere, der understøtter dette.

Vælg din pinkode til SIM-kortet

Du kan vælge, hvilke cifre der skal bruges til SIM-kortets pinkode. Pinkoden til SIM-kortet kan være på 4-8 cifre.

1. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed og placering > Låst SIM-kort.
  2. Tryk på Skift pinkode til SIM-kort under det valgte SIM-kort.
thumb_up_alt

Tip: Hvis du ikke vil beskytte dit SIM-kort med en pinkode, skal du sætte Lås SIM-kort til Fra og skrive din aktuelle pinkode.