Brugervejledninger og manualer

Nokia 1

Gendan oprindelige indstillinger, og fjern privat indhold fra din telefon

Nogle gange kan man være uheldig – hvis din telefon ikke virker korrekt, kan du gendanne dens indstillinger. Eller hvis du køber en ny telefon eller ønsker at bortskaffe eller genbruge telefonen, kan du fjerne dine personlige oplysninger på følgende måde. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at fjerne alt privat indhold.

Nulstil telefonen

  1. Tryk på Indstillinger > System > Nulstil indstillinger > Slet alle data.
  2. Følg de instruktioner, der vises på din telefon.

Synes du, dette var nyttigt?

Change language

Choose location
Choose language

Kontakt support

Vejledningsvideoer