Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 105 4G

Alle enheder

Nokia 105 4G

Kom godt i gang
Taster og deleKonfigurer og tænd din telefonOplad telefonenTastatur

Taster og dele

Din telefon

Din telefon

Denne brugervejledning gælder for følgende modeller: TA-1381, TA-1375, TA-1378, TA-1385, TA-1389, TA-1393.

1. Navigeringstast
  2. Mikrofon
  3. Opkaldstast
  4. Venstre valgtast
  5. Ørestykke
  6. Headsetstik
  7. Blitz
  8. Højre valgtast
  9. Tænd/sluk- og afslut-tast
  10. USB-stik

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed. Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske lagringsmedier i nærheden af enheden, da de oplysninger, der er lagret på dem, kan blive slettet.

Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

Bemærk: Du kan indstille telefonen til at anmode om en sikkerhedskode for at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger. Den forudindstillede kode er 12345. Hvis du vil ændre koden, skal du vælge Menu > Indstillinger > Sikkerhed > Telefon låst, angive en kode på 4-8 cifre og vælge OK. Vær opmærksom på, at du skal huske koden, da HMD Global ikke kan åbne eller tilsidesætte den.