Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 2.4

Gå til hovedindholdet
Alle enheder

Nokia 2.4

Nyttige links

PDFSoftwareopdateringerMiljøprofil

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger på mange sprog på tværs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Vælg sprog
Hold din telefon opdateretTaster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskortOplad telefonenTænd din telefon, og konfigurer denIndstillinger for telefon med to SIM-kortLås eller oplås telefonenBrug touchskærmen
Produkt- og sikkerhedsoplysninger

Oplysninger om batteri og oplader

Oplysninger om batteri og oplader

Batteri og oplader – sikkerhedsoplysninger

Når opladningen af din enhed er færdig, skal du tage opladeren ud af enheden og stikkontakten. Bemærk, at en kontinuerlig opladning ikke må overstige 12 timer. Hvis et fuldt opladet batteri ikke bliver anvendt, vil det miste ladningen med tiden.

Ekstreme temperaturer reducerer batteriets kapacitet og levetid. Batteriet skal altid opbevares ved mellem 15 °C og 25 °C for at have den optimale ydeevne. En enhed med et varmt eller koldt batteri kan midlertidigt gå ud af drift. Bemærk, at batteriet kan blive afladet hurtigt i kolde temperaturer og tabe så meget strøm, at telefonen slukkes inden for få minutter. Når du er udendørs i kolde temperaturer, skal du holde telefonen varm.

Overhold den lokale lovgivning. Indlever batterierne til genbrug, hvis det er muligt. Smid ikke batterier ud sammen med husholdningsaffaldet.

Udsæt ikke batteriet for ekstremt lavt lufttryk eller for ekstremt høje temperaturer, f.eks. ved at forsøge at brænde det. Det kan medføre, at batteriet eksploderer eller lækker brandfarlig væske eller gas.

Batteriet må ikke skilles ad, skæres i, knuses, bøjes, punkteres eller på anden måde beskadiges. Hvis et batteri lækker, må væsken ikke komme i kontakt med huden eller øjnene. Hvis det sker, skal du straks skylle de berørte områder med vand eller søge læge. Batteriet må ikke ændres, og der må ikke indsættes fremmedlegemer i det. Batteriet må heller ikke nedsænkes i eller udsættes for vand eller andre væsker. Batterier kan eksplodere, hvis de er beskadiget.

Brug kun batteriet og opladeren til de påtænkte formål. Forkert brug eller anvendelse af ikke-godkendte eller ikke-kompatible batterier eller opladere kan medføre, at der opstår risiko for brand, eksplosion eller andre farer, og at en eventuel godkendelse eller garanti bortfalder. Hvis du mener, at batteriet eller opladeren er blevet beskadiget, skal du indlevere det hos en servicevirksomhed eller din telefonforhandler, før du fortsætter med at bruge det. Benyt ikke et beskadiget batteri eller en beskadiget oplader. Brug kun opladeren indendørs. Oplad ikke enheden i tordenvejr. Hvis opladeren ikke er inkluderet i salgspakken, skal du oplade din enhed ved hjælp af datakablet (inkluderet) og en USB-strømadapter (sælges muligvis separat). Du kan oplade din enhed med kabler og strømadaptere fra tredjepart, der er overholder USB 2.0 eller nyere og gældende landespecifikke regler og internationale og regionale sikkerhedsstandarder. Andre adaptere opfylder muligvis ikke gældende sikkerhedsstandarder, og opladning med sådanne adaptere kan udgøre en risiko for tab af ejendom eller personskade.

Hvis du vil frakoble en oplader eller et tilbehørsprodukt, skal du trække i stikket, ikke i ledningen.

Desuden gælder følgende, hvis enheden har et batteri, der kan tages ud: – Sluk altid enheden, og frakobl opladeren, før batteriet tages ud. – Der kan forekomme utilsigtet kortslutning, hvis en metalgenstand berører metalstrimlen på batteriet. Dette kan beskadige batteriet eller den anden genstand.

Synes du, dette var nyttigt?

Lande og sprog

Vælg sprog

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan være træls at sende dit produkt til reparation. Så for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De fleste løsninger findes i Hjælp, men hvis du alligevel har brug for at få dit produkt repareret, gør vi vores bedste for at sørge for, det er tilbage i dine hænder inden for få dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgår dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i løbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud – genbrug den, og gør noget godt for planeten.

Send din uønskede telefon til os, og vær sikker på, at den bliver bortskaffet på forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at råmaterialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret på nogle ofte stillede spørgsmål, så du kan føle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Kom igang