Få mest muligt ud af de to SIM-kort (telefoner med dobbelt SIM)

Telefonen kan bruge to SIM-kort, og du kan anvende dem til forskellige formål.

Vælg det SIM-kort, der skal bruges

1. Vælg Menu > > Forbindelse > Dobbelt SIM.
  2. Hvis du vil vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til opkald, skal du vælge Foretrukket SIM til opkald og vælge SIM1 eller SIM2.
  3. Hvis du vil vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til beskeder, skal du vælge Foretrukket SIM til beskeder og vælge SIM1 eller SIM2.
  4. Hvis du vil vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til mobildata, skal du vælge Mobildataforb., slå Mobildata og vælge enten SIM1 eller SIM2.

Omstil opkald mellem dine to SIM-kort

Få mest muligt ud af dine to SIM-kort. Hvis du omstiller dine opkald mellem dine SIM-kort, når nogen ringer til dig på ét SIM-kort, mens du er i gang med et opkald på det andet, kan du administrer dine opkald fra begge SIM-kort på samme måde som med et enkelt SIM-kort.

Sørg for, at du har indsat 2 SIM-kort i telefonen.

1. Vælg Menu > > Forbindelse > Dobbelt SIM > SIM-numre.
  2. Indtast numrene til begge dine SIM-kort, og vælg Gem.
  3. Rul op til Viderestil opkald, og vælg Mellem to SIM-kort, Fra SIM1 til SIM2 eller Fra SIM2 til SIM1.