Musik, lyd og videoer

Musikafspiller

Du kan lytte på MP3-musikfiler med musikafspilleren.

Lyt til musik

1. Vælg Menu > .
  2. Vælg, om du vil se dine sange, kunstnere, albummer eller afspilningslister.
  3. Rul til en sang, og vælg Afspil.
Tip: Du kan lytte til musik med et trådløst headset ved at parre telefonen med et kompatibelt Bluetooth-headset (sælges separat). Du aktiverer Bluetooth ved at vælge Menu > > Forbindelse > Bluetooth og sætte Bluetooth til Til.
Tip: Du kan indstille en sang som ringetone ved at vælge Sange, rulle til den ønskede sang og vælge > Indstil som ringetone.

Opret en afspilningsliste

1. Vælg Menu > > Sange.
  2. Rul til en sang, og vælg > Føj til afspilningsliste.
  3. Rul op, og vælg
    • Ny afspilningsliste
    .
  4. Navngiv afspilningslisten, og vælg OK.
  5. Vælg den afspilningsliste, du lige har oprettet. Sangen føjes til den afspilningsliste.