Beskyttelse af enheden mod skadeligt indhold

Enheden kan blive udsat for virus og andet skadeligt indhold. Tag følgende forholdsregler:

– Vær forsigtig, når du åbner beskeder. De kan indeholde skadelig software eller på anden måde være skadelige for enheden eller computeren. – Vær forsigtig, når du accepterer forbindelsesanmodninger, bruger internettet eller downloader indhold. Undlad at acceptere Bluetooth-forbindelser fra kilder, som du ikke har tillid til. – Installer og brug kun tjenester og software fra kilder, som du har tillid til, og som tilbyder tilstrækkelig sikkerhed og beskyttelse. – Installer antivirus- og anden sikkerhedssoftware på enheden og enhver computer med internetforbindelse. Brug kun én antivirus-app ad gangen. Hvis du bruger flere, kan det påvirke enhedens og/eller computerens ydeevne og drift. – Hvis du anvender forudinstallerede bogmærker og links til websteder fra tredjeparter, skal du tage de nødvendige forholdsregler. HMD Global hverken godkender eller tager ansvaret for sådanne websteder.