Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 3310

Alle enheder

Nokia 3310

Kom godt i gang
Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonenLås eller lås op for tasterne

Taster og dele

Se tasterne og delene i din nye telefon.

Din telefon

Din telefon

Din nye telefon har følgende taster og dele:

1. Opladerstik
  2. Ørestykke
  3. Taltaster
  4. Valgtast
  5. Funktionstast, opkaldstast
  6. Funktionstast, afslut- og tænd/sluk-tast
  7. Hovedtelefonstik
  8. Højttaler
  9. Kamera
  10. Blitz
  11. Antenneområde
  12. Slids til åbning af bagcover

Hvis du vil låse tasterne, skal du vælge Gå til > Lås tastatur.

Hvis du vil låse tasterne op, skal du trykke hurtigt på og vælge Lås op.

Undgå at berøre antenneområdet, mens antennen er i brug. Hvis antennerne berøres, kan det have indflydelse på kvaliteten af kommunikationen, og batteriets levetid kan blive reduceret, fordi der bruges mere strøm under driften.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed. Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske lagringsmedier i nærheden af enheden, da de oplysninger, der er lagret på dem, kan blive slettet.

Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

Bemærk! Du kan indstille telefonen til at bede om en sikkerhedskode. Den forudindstillede kode er 12345. Du kan ændre den for at beskytte dine personlige oplysninger. Vær opmærksom på, at hvis du ændrer koden, skal du huske den nye kode, da HMD Global ikke kan åbne telefonen eller tilsidesætte koden.