Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 5310

Alle enheder

Nokia 5310

Kom godt i gang
Taster og deleKonfigurer og tænd din telefonOplad telefonenTastaturSkriv tekst

Taster og dele

Din telefon

Din telefon

Denne brugervejledning gælder for følgende modeller: TA-1212 og TA-1230.

1. Opkaldstast
  2. Venstre valgtast
  3. Navigeringstast. Tryk for at få adgang til dine apps og vælge elementer.
  4. Ørestykke/højttaler
  5. USB-stik
  6. Headsetstik
  7. Spol hurtigt frem-tast (musik, radio, videoer)
  8. Afspil/pause/stop-tast (musik, radio, videoer)
  9. Spol tilbage-tast (musik, radio, videoer)
  10. Højre valgtast
  11. Afslut- og tænd/sluk-tast
  12. Lommelygte
  13. Kamera
  14. Lydstyrke op-/kamerazoom ind-tast
  15. Lydstyrke ned-/kamerazoom ud-tast
  16. Slids til åbning af bagcover
  17. Højttaler

Undgå at berøre antenneområdet, mens antennen er i brug. Hvis antennerne berøres, kan det have indflydelse på kvaliteten af kommunikationen, og batteriets levetid kan blive reduceret, fordi der bruges mere strøm under driften.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed. Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske lagringsmedier i nærheden af enheden, da de oplysninger, der er lagret på dem, kan blive slettet.

Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

Bemærk: Den forvalgte sikkerhedskode er 12345. For at aktivere koden skal du vælge Menu > Indstillinger > Sikkerheds-indstillinger > Telefonsikkerhed, skrive kode 12345 og vælge OK og derefter Til. For at ændre sikkerhedskoden skal du vælge Menu > Indstillinger > Sikkerheds-indstillinger > Skift koder > Skift sikkerhedskode, skrive den aktuelle sikkerhedskode og vælge OK. Indtast din nye kode, og vælg OK, indtast derefter den nye kode igen, og vælg OK. Når du ændrer koden, skal du huske den nye kode, da HMD Global ikke kan åbne eller tilsidesætte den.