Wi-Fi

Opret forbindelse til andre enheder via Bluetooth.

Slå Wi-Fi til

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Indstillinger > Netværk og forbindelse > Wi-Fi.
  2. Sæt Wi-FiTil.
  3. Vælg Tilgængelige netværk og det ønskede netværk, skriv om nødvendigt en adgangskode, og vælg Forbind.

Brug telefonen som et Wi-Fi-hotspot.

Har du brug for en netværksforbindelse på din laptop? Du kan bruge din telefon som et Wi-Fi-hotspot.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Indstillinger > Netværk og forbindelse > Internetdeling.
  2. Hvis du har en telefon med to SIM-kort, skal du vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til deling.
  3. Slå Wi-Fi-hotspot til.

Nu kan du f.eks. slå Wi-Fi til på din laptop og forbinde den til telefonens Wi-Fi-hotspot.