Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 6300 4G

[skipToMainContent]
Alle enheder

Nokia 6300 4G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonen
Få forbindelse til venner og familie

Opkald

Foretag et opkald

Sådan foretager du et opkald med din nye telefon.

  1. Indtast telefonnummeret. Tryk på * to gange for at skrive tegnet +, der bruges til internationale opkald.
  2. Tryk på . Vælg det SIM-kort, der skal bruges, hvis du bliver bedt om det.

Afslut et opkald

Tryk på afslutningstasten for at afslutte et opkald.

Hvis telefonens display er gået i dvale under telefonopkaldet, skal du trykke på tænd/sluk-tasten og derefter trykke på afslutningstasten for at afslutte opkaldet.

Besvar et opkald

Tryk på .
Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.