Få forbindelse til venner og familie

Kontakter

Tilføj en kontakt

Gem og organiser dine venners telefonnumre.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Kontakter.
  2. Vælg Ny.
  3. Skriv kontaktens navn og telefonnummer.
  4. Vælg GEM.

Vælg Valg > Indstillinger > Hukommelse for at vælge, om kontakter skal gemmes i telefonens hukommelse eller på SIM-kortet.

Kopiér kontakter

Kopiér kontakter mellem dit SIM-kort og telefonen.

Hvis du vil kopiere kontakter mellem din telefon og dit SIM-kort, skal du vælge Valg > Kopiér kontakter på kontaktlisten og vælge, om kontakterne skal kopieres fra telefonen eller SIM-kortet.

Hvis du vil dele en kontakt med en ven, skal du rulle til kontakten, vælge Valg > Del og derefter vælge, om kontakten skal deles via e-mail, beskeder eller Bluetooth for eksempel.

Ring til en kontakt

Du kan ringe til en kontakt direkte fra kontaktlisten.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Kontakter.
  2. Rul til en kontakt, og tryk på .