Kopiér indhold, og tjek hukommelsen

Kopiér indhold

Kopiér indhold, som du har oprettet, mellem telefonen og computeren.

Kopiér indhold mellem telefonen og en computer

Du skal have et hukommelseskort indsat i telefonen for at kunne kopiere indhold fra telefonhukommelsen.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Indstillinger.
  2. Rul til højre til Lager, og indstil USB-lager til Aktiveret.
  3. Slut telefonen til en kompatibel computer med et kompatibelt USB-kabel.
  4. Åbn et filhåndteringsprogram såsom Windows Stifinder på computeren, og naviger til telefonen. Du kan se indholdet, som er lagret på din telefon og hukommelseskortet, hvis der er et.
  5. Træk og kopiér elementer mellem telefonen og en computer.