Musik og videoer

Lyt til radio

Søg efter radiostationer

Du skal tilslutte et kompatibelt headset for at kunne høre radio. Headsettet fungerer som en antenne. Fejlfindingstip: Hvis radioen ikke virker, skal du tjekke, om headsettet er tilsluttet korrekt.

Tryk på navigeringstasten, og vælg FM-radio > SLÅ TIL.

Hvis du vil søge efter tilgængelige radiostationer, skal du vælge Stationer > Valg > Søg efter stationer.

Du kan gemme en radiostation ved at vælge Stationer > Valg > Føj til foretrukne.

Hvis du vil skifte til en gemt station, skal du vælge Stationer > Foretrukne og stationen.

Hvis du vil justere lydstyrken, skal du vælge Valg > Lydstyrke og rulle op eller ned.

Du kan lukke radioen ved at vælge SLÅ FRA.

Tip! Hvis du vil lytte til en radiostation med telefonens højttalere, skal du vælge Valg > Skift til højttaler. Hold headsettet tilsluttet.