Billeder

Du behøver ikke et separat kamera, når telefonen har alt, hvad du skal bruge for at kunne fastholde minderne.

Tag et billede

Fang de bedste øjeblikke med dit telefonkamera.

1. Hvis du vil aktivere kameraet, skal du trykke på navigeringstasten og vælge Kamera.
  2. Tryk på navigeringstasten for at tage et billede.

Tag billeder med en timer

Vil du kunne nå at komme med på billedet? Prøv at bruge timeren.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Kamera.
  2. Vælg Valg, rul til højre til Selvudløser, og vælg timeren.
  3. Tryk på navigeringstasten for at tage billedet.

Få vist et billede, du har taget

Hvis du vil se billedet med det samme, skal du vælge Vis eksempel. Hvis du vil se billedet senere, skal du trykke på navigeringstasten på startskærmen og vælge Galleri.