Videoer

Du behøver ikke et separat videokamera - du kan optage videominder med telefonen.

Optag en video

Ud over at tage billeder kan du også optage videoer med telefonen.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Kamera.
  2. For at starte optagelsen skal du rulle til højre og trykke på navigeringstasten.
  3. Tryk på navigeringstasten for at stoppe optagelsen.

Vis den optagne video

Hvis du vil se videoen med det samme, skal du vælge Vis eksempel. Hvis du vil se videoen senere, skal du trykke på navigeringstasten på startskærmen og vælge Video.