Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Nokia active wireless earphones user guide

Gå til hovedindholdet
Alle enheder

Aktive trådløse Nokia-øretelefoner (BH-501)

Nyttige links

All Accessories

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger på mange sprog på tværs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Vælg sprog
Kom godt i gangBrug dit headset
Produkt- og sikkerhedsoplysninger

Ophavsrettigheder og andre bemærkninger

Ophavsrettigheder og andre bemærkninger

Tilgængeligheden af produkter, funktioner, apps og tjenester kan variere fra område til område. Kontakt din forhandler eller tjenesteudbyder for at få flere oplysninger. Denne enhed kan indeholde produkter, teknologi eller software, som er underlagt eksportlove og -regler fra USA og andre lande. Afvigelser fra loven er forbudt.

Oplysningerne i dette dokument leveres "som de er og forefindes". Medmindre det er krævet af gældende lovgivning, stilles der ikke nogen garantier, hverken udtrykkelige eller stiltiende, herunder, men ikke begrænset til, stiltiende garantier for salgbarhed og egnethed til et bestemt formål, i forbindelse med nøjagtigheden, pålideligheden eller indholdet af dette dokument. HMD Global forbeholder sig retten til at ændre dette dokument eller trække det tilbage på et hvilket som helst tidspunkt uden forudgående varsel.

Indholdet af dette dokument må hverken helt eller delvist kopieres, overføres eller distribueres uden forudgående skriftlig tilladelse fra HMD Global. HMD Global udvikler løbende sine produkter. HMD Global forbeholder sig retten til at ændre og forbedre de produkter, der er beskrevet i dette dokument, uden forudgående varsel.

Producent og importør i EU: HMD Global Oy, Karaportti 2, 02610 Espoo, Finland. Brugen af denne enhed er underlagt HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger, som er tilgængelig på http://www.nokia.com/phones/privacy.

Hvis produktet imod forventning er fejlbehæftet, skal det afleveres sammen med købsbeviset i den butik, hvor det blev købt. Du kan finde yderligere oplysninger om dette eller andre produkter på www.nokia.com/phones.

© 2017 HMD Global. Alle rettigheder forbeholdes. HMD Global Oy er den enelicensindehaver af Nokia-mærket til telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation.

Bluetooth-mærket og -logoerne ejes af Bluetooth SIG, Inc., og HMD Globals brug af sådanne mærker er i enhver henseende licenseret.

Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Overensstemmelseserklæring

HMD Global Oy erklærer hermed, at produktet overholder de væsentligste krav og øvrige relevante bestemmelser i direktiv 2014/53/EU. En kopi af overensstemmelseserklæringen er tilgængelig på www.nokia.com/mobile-declaration-of-conformity.

Synes du, dette var nyttigt?

Lande og sprog

Vælg sprog

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan være træls at sende dit produkt til reparation. Så for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De fleste løsninger findes i Hjælp, men hvis du alligevel har brug for at få dit produkt repareret, gør vi vores bedste for at sørge for, det er tilbage i dine hænder inden for få dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgår dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i løbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud – genbrug den, og gør noget godt for planeten.

Send din uønskede telefon til os, og vær sikker på, at den bliver bortskaffet på forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at råmaterialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret på nogle ofte stillede spørgsmål, så du kan føle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Kom igang