Google Assistent

Google Assistent er kun tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. Hvis Google Assistent ikke er tilgængelig, benyttes i stedet Google-søgning. Tjek tilgængelighed på https://support.google.com/assistant. Google Assistent kan f.eks. hjælpe dig med at søge oplysninger online, oversætte ord og sætninger og lave notater og kalenderaftaler. Du kan bruge Google Assistent, selv når din telefon er låst. Google Assistent beder dig dog om at låse din telefon op, inden den får adgang til dine private data.

Brug Google Assistent-tasten

For at få adgang til Google Assistent-tjenesterne skal du bruge Google Assistent-tasten på siden af din telefon:

• Tryk på tasten én gang for at starte Google Assistent.
  • Tryk på og hold tasten for at tale med Google Assistent. Stil dit spørgsmål, og slip tasten. Du kan se Google Assistents svar på telefonens skærm.

Hvis dit land eller område ikke understøtter Google Assistent, kan du stadig bruge Google Assistent-tasten:

• Tryk på tasten én gang for at åbne Google-søgning.
  • Tryk på og hold tasten for at bruge Googles stemmesøgning. Stil dit spørgsmål, og slip tasten. Du kan se Googles svar på telefonens skærm.

Deaktiver Google Assistent-tasten

Hvis du vil deaktivere Google Assistent-tasten, skal du trykke på Indstillinger > System > Bevægelser > Google Assistent-knap og deaktivere Google Assistent-knap.