Indsæt SIM- og hukommelseskort

Indsæt SIM-kortet

1. Åbn SIM-kortbakken: Skub bakkeåbneren ind i hullet i bakken, og skub bakken ud.
  2. Sæt nano-SIM-kortet ind i SIM-slidsen på bakken med kontaktfladen nedad.
  3. Hvis du har et hukommelseskort, skal du sætte det ind i slidsen til hukommelseskort.

Indsæt det andet SIM

Indsæt det andet SIM
  1. Hvis du har en telefon til to SIM-kort, skal du sætte det andet SIM-kort ind i SIM2-slidsen.
  2. Skub bakken ind igen.

Brug kun originale nano-SIM-kort. Brug af inkompatible SIM-kort kan beskadige kortet eller enheden og kan ødelægge de data, der er gemt på kortet.

Brug kun kompatible hukommelseskort, der er godkendt til brug med denne enhed. Inkompatible kort kan beskadige kortet, enheden og de data, der er gemt på kortet.

Tip: Se etiketten på salgsæsken for at finde ud af, om din telefon kan bruge to SIM-kort. Hvis der er to IMEI-koder på etiketten, har du en telefon til to SIM-kort.

Vigtigt: Tag ikke hukommelseskortet ud, når en app bruger det. Hvis du gør det, kan det beskadige hukommelseskortet og enheden og de data, der er gemt på kortet.

Tip: Brug et hurtigt microSD-hukommelseskort på op til 512 GB fra en kendt producent.