NFC

Udforsk verden omkring dig. Hvis din telefon understøtter NFC (Near Field Communication), kan du trykke på tilbehør for at oprette forbindelse til det og trykke på tags for at ringe til nogen eller åbne et websted. NFC-funktionen kan bruges med nogle specifikke tjenester og teknologier, f.eks. Tryk og betal, der giver dig mulighed for at betale med din enhed. Disse tjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit område. Hvis du vil have flere oplysninger om tilgængeligheden af disse tjenester, skal du kontakte din netværksudbyder.

Kom godt i gang med NFC

Slå NFC-funktionen til på telefonen, og begynd at dele ting eller forbinde enheder med et tryk. For at se, om din telefon understøtter NFC, skal du trykke på Indstillinger > Tilsluttede enheder > Forbindelsesindstillinger.

Med NFC kan du gøre følgende: – Opret forbindelse til kompatibelt Bluetooth-tilbehør, der understøtter NFC, f.eks. et headset eller en trådløs højttaler. – Tryk på tags for at få mere indhold til din telefon eller adgang til onlinetjenester. – Betal med din telefon, hvis denne mulighed understøttes af din netværksudbyder.

NFC-området findes bag på telefonen. Tryk på andre telefoner, tilbehør, tags eller læsere med NFC-området.

1. Tryk på Indstillinger > Tilsluttede enheder > Forbindelsesindstillinger > NFC.
  2. Slå NFC til.

Før du bruger NFC, skal du sikre dig, at skærmen og tasterne er låst op.

Læs NFC-tags

NFC-tags kan indeholde oplysninger, f.eks. en webadresse, et telefonnummer eller et visitkort. De oplysninger, du har brug for, er kun et tryk væk.

Hvis du vil læse et tag, skal du trykke på tagget med NFC-området på telefonen.

Bemærk: Betalings- og billetapps og -tjenester leveres af tredjeparter. HMD Global giver ingen garanti i forbindelse med og er ikke ansvarlig for sådanne apps eller tjenester, herunder support, understøttelse, funktionalitet, transaktioner eller tab af penge. Du skal muligvis geninstallere og aktivere de kort, du har tilføjet, samt betalings- eller billetappen efter reparation af din enhed.

Tilslut Bluetooth-tilbehør via NFC

Har du hænderne fulde? Så brug et headset. Eller hvad med at høre musik via trådløse højttalere? Du skal blot trykke på det kompatible tilbehør med din telefon.

1. Tryk på NFC-området på tilbehøret med NFC-området på telefonen.*
  2. Følg vejledningen på skærmen.

*Tilbehør sælges separat. Tilbehørsprodukternes tilgængelighed kan variere fra område til område.

Afbryd forbindelsen til det tilsluttede tilbehør

Hvis du ikke længere har brug for at være tilsluttet tilbehøret, kan du afbryde forbindelsen til det.

Tryk igen på tilbehørets NFC-område.

Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til tilbehøret.