Beskyt din telefon

Beskyt telefonen med dit ansigt

Konfigurer ansigtsgodkendelse

1. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Ansigtslås.
  2. Vælg, hvilken ekstra oplåsningsmetode du vil bruge til låseskærmen, og følg den vejledning, der vises på telefonen.

Hold øjnene åbne, og sørg for, at dit ansigt er fuldt synligt. Det må ikke være dækket af noget som f.eks. en hat eller solbriller.

Bemærk: Brug af ansigtsdata til at låse din telefon op er mindre sikkert end et fingeraftryk, et mønster eller en adgangskode. Din telefon kan blive låst op af nogen eller noget, der ligner dig. Ansigtslåsen fungerer muligvis ikke korrekt med baggrundslys eller et sted, der er for mørkt eller lyst.

Lås telefonen op med dit ansigt

For at låse din telefon op skal du blot aktivere skærmen og se på kameraet.

Hvis der er en fejl i sensoren til ansigtsgenkendelse, og du ikke kan bruge alternative logonmetoder til at gendanne eller nulstille telefonen på nogen måde, skal din telefon til service. Der skal muligvis betales et servicegebyr, og alle dine personlige data på telefonen kan blive slettet. Kontakt det nærmeste autoriserede servicecenter for din telefon eller din telefonforhandler for at få flere oplysninger.