Automatiske rettelser

Brug tastaturets ordforslag

Telefonen foreslår ord, mens du skriver, så du kan skrive hurtigere og mere nøjagtigt. Ordforslag er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog.

Når du begynder at skrive et ord, foreslår telefonen mulige ord. Når det ønskede ord vises på listen med forslag, skal du vælge ordet. Se flere forslag ved at trykke forslaget og holde det nede.

Tip: Hvis det foreslåede ord er markeret med fed skrift, erstattes det ord, du har skrevet, automatisk med dette ord. Hvis ordet er forkert, skal du trykke på det for at få nogle andre forslag.

Hvis tastaturet ikke skal foreslå ord, mens du skriver, skal du deaktivere rettelser. Tryk på Indstillinger > System > Sprog og input > Skærmtastatur. Vælg det tastatur, du normalt bruger. Tryk på Rettelser, og deaktiver den tekstrettelsesmetode, du ikke vil bruge.

Ret et ord

Hvis du opdager, at du har stavet et ord forkert, skal du trykke på det for at se rettelsesforslag.

Slå stavekontrollen fra

Tryk på Indstillinger > System > Sprog og input > Avanceret > Stavekontrol, og slå Stavekontrol fra.