Dine billeder og videoer

Vis billeder og videoer på telefonen

Tryk på Billeder.

Kopiér dine billeder og videoer til din computer

Vil du gerne vise dine billeder og videoer på en større skærm? Flyt dem til din computer.

Du kan bruge computerens filstyring til at kopiere eller flytte billeder og videoer til computeren.

Tilslut telefonen til en computeren med et kompatibelt USB-kabel. Hvis du vil indstille USB-forbindelsestypen, skal du åbne underretningspanelet og trykke på USB-beskeden.

Del dine billeder og videoer

1. Tryk på Billeder, tryk på det billede, du vil dele, og tryk på share.
  2. Vælg, hvordan du vil dele billedet eller videoen.