Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia T20

Alle enheder

Nokia T20

Kom godt i gang
Taster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskortOplad din tabletTænd din tablet, og konfigurer denLås eller oplås din tabletBrug touchskærmen

Taster og dele

Din tablet

Din tablet

Denne brugervejledning gælder for følgende modeller: TA-1394, TA-1397, TA-1392.

1. Blitz
  2. Kamera
  3. Højttaler
  4. Tænd/sluk-/låsetast
  5. Lydstyrketaster
  6. Mikrofon
  7. Slids til SIM- og hukommelseskort (TA-1394, TA-1397), slids til hukommelseskort (TA-1392)
  8. Hall-sensor
  9. Frontkamera
  10. Lyssensor
  11. Højttaler
  12. USB-stik
  13. Headsetstik

Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

Dele og stik, magnetisme

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske strimmelkort i nærheden af enheden i længere tid, da dette kan beskadige kortene.