Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

Grunde til at vælge en Nokia-telefon

Gå til hovedindholdet

Why choose a Nokia phone?

Pålidelighed, der holder

Når du køber en Nokia-telefon, får du en enhed, der holder længere, hvilket bakkes op med de nyeste sikkerheds- og Android-funktioner. Når vores enheder holder længere, hjælper det med at spare på naturressourcerne og nedbringe mængden af e-affald.

love it

Nokia-smartphones forener elegant nordisk design med de nyeste Android-funktioner. De har en overkommelig pris, er pålidelige og en del af en voksende bevægelse mod en mere bæredygtig praksis. En Nokia-telefon er ganske enkelt noget, du kan have god samvittighed over.

trust it

Vores telefoner er stedet, hvor vi gemmer, deler og genoplever minderne. Nokia-telefoner modtager 2 års månedlige sikkerhedsopdateringer – det er dobbelt så mange som konkurrenterne.1 Derudover er vores egne datacentre beliggende i Finland, hvor de er underlagt strenge europæiske databeskyttelseslove.

keep it

Jo sjældnere vi udskifter vores telefoner, jo mere hjælper vi planeten – og Nokia-telefoner er bygget til at holde. De gennemgår produkttest, der er strengere en branchegennemsnittet, og med flere års Android-opgraderinger og sikkerhedsopdateringer klarer softwaren også tidens tand.

Find din Nokia-telefon

Uanset hvad du har brug for i en mobiltelefon, findes der en Nokia-telefon til dig. Se vores enhedsserier, og find netop din.

Nokia X-serien

Vi flytter grænser med vores mest bæredygtige smartphones

Se serierne

Nokia G-serien

En førsteklasses smartphone-oplevelse er ikke forbeholdt de største produkter

Se serierne

Nokia C-series

Pålidelighed til en enestående pris

Se serierne

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

¹Udvalgte Nokia-smartphones modtager i alt 36 sikkerhedsopdateringer fra den globale lanceringsdato for enheden. Andre smartphones i samme prisklasse modtager i gennemsnit op til 16 sikkerhedsopdateringer i løbet af deres livscyklus.