Τηλέφωνα Nokia, απόκριση της κοινότητας στον COVID-19

‌‌

Η απόκρισή μας στον COVID-19

Μείνετε στο σπίτι και συνδεδεμένοι

Ως απόκριση στην πανδημία του COVID-19, όλοι εμείς εδώ στην HMD Global, κέντρο των τηλεφώνων Nokia, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Ο Florian Seiche, Διευθύνων Σύμβουλος της HMD Global, εξηγεί τον τρόπο.

Ένα μήνυμα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό μας

Μείνετε στο σπίτι και συνδεδεμένοι

Δουλειά μας είναι να συνδέουμε τους ανθρώπους. Έτσι, σε μια εποχή που πρέπει όλοι να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο, θεωρούμε ότι αποτελεί ευθύνη μας να διασφαλίσουμε πως όσοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στην απειλή του COVID-19 δεν χρειάζεται να έρθουν επίσης αντιμέτωποι με την απειλή της απομόνωσης και της μοναξιάς.

Εμείς στην HMD Global, κέντρο των τηλεφώνων Nokia, αποφασίσαμε να δωρίσουμε τηλέφωνα Nokia σε όσους τα χρειάζονται περισσότερο για να συνεχίσουν να επικοινωνούν – εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας, ασθενείς με COVID-19, άτομα σε ομάδες υψηλού κινδύνου με υποκείμενες νόσους και ηλικιωμένοι.

Ως παγκόσμια εταιρεία start-up, είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με συμπονετικούς και εφευρετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Σήμερα, ζητάμε από τους υπαλλήλους μας στις χώρες που πλήττονται περισσότερο να επικοινωνήσουν με τις τοπικές κοινότητές τους και να προτείνουν τις ΜΚΟ που πιστεύουν ότι θα ωφεληθούν περισσότερο από μια δωρεά κινητών τηλεφώνων.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και δεν θα πρέπει κανείς να αισθάνεται πως χρειάζεται να το περάσει μόνος του.

Florian Seiche

Διευθύνων Σύμβουλος της HMD Global, κέντρο των τηλεφώνων Nokia

(