Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Ανακαλύψτε την ισχύ της ΤΝ

Εγγραφή

Ψυχαγωγία μεγάλης διάρκειας

Ψυχαγωγηθείτε όλη την ημέρα

Ξεχαστείτε με τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με τη μπαταρία με υποβοήθηση ΤΝ η οποία έχει διάρκεια ζωής 2 ημερών1. Και ζωντανέψτε εκπληκτικές ιστορίες με τη μεγάλη οθόνη 6,2" HD+ 19:9.

Μάθε περισσότερα

Μοντέρνος σχεδιασμός και βασικά στοιχεία

Σχεδιασμένο με γνώμονα εσάς

Το Nokia 2.3 είναι όμορφο και γερό. Και με το βιομετρικό ξεκλείδωμα προσώπου, ο κωδικός πρόσβασής του είναι τόσο μοναδικός όσο κι εσύ – μια ματιά και είσαι μέσα.

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

Λογισμικό

Το Android™ 10 είναι τώρα διαθέσιμο προς λήψη

Οι ρυθμίσεις απορρήτου έγιναν εύκολες, οι απαντήσεις γράφονται ταχύτερα και οι γενικές βελτιώσεις σας κάνουν να νιώθετε τη χρήση του τηλεφώνου σας πιο φυσική - το Android 10 έρχεται με πλήθος νέων λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το smartphone Nokia που διαθέτετε.

  • Σκοτεινό θέμα
  • Έξυπνη απάντηση

Android™

Έτοιμο για Android 10 και νεότερη έκδοση

Το τηλέφωνο που γίνεται ολοένα και καλύτερο. Το Nokia 2.3 είναι πιστοποιημένο με Android One, το οποίο σημαίνει ότι λαμβάνετε μια πραγματική εμπειρία λογισμικού, με βελτιωμένη διεπαφή και χωρίς περιττές προεγκατεστημένες εφαρμογές (bloatware). Επιπλέον, με 2 χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας, θα παραμένει ασφαλές και θα λειτουργεί σαν καινούργιο.

Το Google Assistant

Μια μικρή βοήθεια όπου κι αν πηγαίνετε

Το κουμπί Google Assistant2 είναι εκεί για να σας βοηθήσει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή ελέγξτε την κίνηση στους δρόμους. Το Assistant μαθαίνει και προσαρμόζεται με κάθε χρήση – έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Χαρακτηριστικά

Nokia 2.3

Ανακαλύψτε την ισχύ της ΤΝ με το Nokia 2.3. Διαρκεί έως και 2 ημέρες1 με την τεχνολογία Προσαρμοστικής Μπαταρίας. Τραβάει εκπληκτικές φωτογραφίες με απεικόνιση ΤΝ – ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού – και ξεκλειδώνει με μια ματιά. Ζωντανέψτε εκπληκτικές ιστορίες με την εντυπωσιακή οθόνη των 6,2" HD+ 19:9. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει με Android 10 και νεότερες εκδόσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε 2 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας.

Οθόνη

Οθόνη

Οθόνη in-cell 6,2" HD+ με selfie notch και αναλογία διαστάσεων 19:9.

μπαταρία

μπαταρία

Τεχνολογία προσαρμοστικής μπαταρίας με υποβοήθηση TN για διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2 ημέρες1 με μία μόνο φόρτιση.

Κάμερες

Κάμερες

Οπίσθια κάμερα 13 MP και 2 MP διπλού αισθητήρα, αποκλειστικά εφέ Bokeh και ρύθμιση εστίασης.

Αναγνώριση προσώπου

Αναγνώριση προσώπου

Βιομετρική αναγνώριση προσώπου για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα τηλεφώνου.

Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

3 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

5 Αν διαθέτει το Android Oreo / Android 9 Pie, μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 10. Έχετε υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πρόσθετων δεδομένων κινητού δικτύου

(