Κινητό Nokia 215 4G

Nokia 215 4G

Η ποιότητα που γνωρίζετε. Τώρα σε 4G.

Εξαιρετικά γρήγορο 4G

Αναζήτηση. Σκορ. Κοινωνικοποίηση.

Απολαύστε κρυστάλλινη ποιότητα κλήσεων VoLTE, περιήγηση στο διαδίκτυο, παιχνίδια για πολλούς παίκτες και Facebook όταν χρησιμοποιείτε το 4G. Είναι όπως αυτό που είχατε συνηθίσει, αλλά καλύτερο – και όλα αυτά χωρίς να χαλάσετε μια περιουσία.

Ανθεκτικότητα & μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ζήστε τη στιγμή

Εμπιστευτείτε το Nokia 215 4G για να επιβιώσετε στην καθημερινή ζωή. Με απαράμιλλη ανθεκτικότητα και μπαταρία που απλά συνεχίζει να λειτουργεί, μπορείτε κι εσείς να κάνετε το ίδιο.

Ψυχαγωγία

Ξεχάστε την πλήξη

Καταρρίψτε εκείνο το ρεκόρ στο Φιδάκι και δοκιμάστε και αγοράστε παιχνίδια, όπως το Crossy Road. Ή, γιατί να μη βελτιώσετε τις γνώσεις σας στα Αγγλικά με την εφαρμογή Oxford; Διαθέτει επίσης ασύρματο ραδιόφωνο FM για να απολαμβάνετε μουσική – ό,τι τραβάει η όρεξή σας.

Ergonomic design

Πάντα πρωτοπόρο

Το Nokia 215 4G δεν έχει απλά ωραία εμφάνιση. Πλοηγηθείτε άνετα, με το μαλακό πληκτρολόγιο εύκολης απόκρισης τύπου keymat, τα μεγάλα κουμπιά, άκρες με καλό κράτημα και κυρτή πίσω πλευρά.

Χαρακτηριστικά

Nokia 215 4G

Το Nokia 215 4G – ήδη γνωστό και ακόμα καλύτερο. Νιώστε τη σιγουριά του 4G με κρυστάλλινη ποιότητα κλήσεων και παιχνίδια πολλών παικτών. Χαρείτε χωρίς διακοπή υπέροχες στιγμές, χάρη στην ανθεκτικότητα που προσφέρει το όνομα της Nokia αλλά και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα; Χαλαρώστε με Facebook, Φιδάκι, παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε, αλλά και πολλά άλλα. Και με τα μεγάλα απαλά πλήκτρα, τις άκρες με καλό κράτημα και την κυρτή πίσω πλευρά, σχεδιασμένα να ταιριάζουν τέλεια στο χέρι σας, έχετε την άνεση στο τσεπάκι σας.
Εξαιρετικά γρήγορο 4G

Εξαιρετικά γρήγορο 4G

Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, αναμετρηθείτε με φίλους σε παιχνίδια και μείνετε σε επαφή με τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης με προσιτό 4G.
μπαταρία

μπαταρία

Με μπαταρία που διαρκεί και μεγάλη ανθεκτικότητα, είναι ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.
Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία

Έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε; Απολαύστε ένα παιχνίδι Φιδάκι ή το ασύρματο ραδιόφωνο FM.
Σχεδίαση

Σχεδίαση

Χάρη στις άκρες με καλό κράτημα και την κυρτή πίσω πλευρά, το Nokia 215 4G είναι σίγουρα άνετο.
Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

1 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί. 2 Διαφέρει ανάλογα με το αν χρησιμοποιείται δίκτυο 2G, 3G ή 4G. 3Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν σημαντικό μέρος του χώρου αποθήκευσης.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter