Nokia 2720 Flip

Nokia 2720 Flip

Το κλασικό flip επιστρέφει με 4G

Εγγραφή

Κλασικό flip

Απλό και αξιόπιστο

Είναι το τηλέφωνο Flip που θυμάστε, με κάποιες νέες αναβαθμίσεις. Με εύχρηστα χαρακτηριστικά, όπως μεγάλα κουμπιά και κείμενο, είναι ήδη γνωστό και αξιόπιστο ώστε να σας βοηθά να έχετε επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα

Ανθεκτικότητα

Ειδικά κατασκευασμένο ώστε να διαρκεί περισσότερο

Το Nokia 2720 Flip διαθέτει εξαιρετική ανθεκτικότητα και διαχρονικό σχεδιασμό, ενώ είναι αρκετά συμπαγές ώστε να χωράει σε μια τσέπη ή ένα τσαντάκι. Είναι κατασκευασμένο από σκληρό πολυκαρβονικό, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να αντεπεξέλθει στα χτυπήματα της καθημερινότητας.
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα

μπαταρία

Έως 28 ημέρες χρόνος αναμονής

Το Nokia 2720 Flip παρέχει χρόνο αναμονής έως και 28 ημέρες με μία μόνο φόρτιση, δίνοντάς σας περισσότερες ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με φίλους και την οικογένειά σας.

Το Google Assistant¹

Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πραγματοποιείτε ενέργειες

Πραγματοποιήστε κλήσεις και στείλτε μηνύματα χωρίς να πληκτρολογείτε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το Google Assistant μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις λειτουργίες του τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε πιο συχνά μόνο με τη φωνή σας.
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα

Το Google Assistant

Μια μικρή βοήθεια όπου κι αν πηγαίνετε

Βρείτε απαντήσεις και πληροφορίες, με το πάτημα ενός κουμπιού. Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο διαδίκτυο, δείτε τον καιρό ή λάβετε ενημερώσεις για τα νέα ακόμη πιο γρήγορα, με τη βοήθεια του Google Assistant.

Κουμπί έκτακτης ανάγκης

Έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

Σε περίπτωση που συμβεί το απροσδόκητο, το κουμπί έκτακτης ανάγκης του Nokia 2720 Flip 4 μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας. Πατώντας το κουμπί αποστέλλει γραπτό μήνυμα έκτακτης ανάγκης, καθώς και την τρέχουσα θέση, ενώ καλεί πέντε επαφές έκτακτης ανάγκης από το βιβλίο διευθύνσεων.
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Διαβάστε τον οδηγό χρήσηςΔιαβάστε τον οδηγό χρήσηςΔιαβάστε τον οδηγό χρήσης

Εφαρμογές και 4G

WhatsApp, Facebook και άλλα

Βασικές εφαρμογές, όπως Facebook και WhatsApp, είναι προφορτωμένες για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επίσης, συνοδεύεται από δυνατότητες 4G και κοινής χρήσης διαδικτύου.
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικά

Nokia 2720 Flip

Το κλασικό τηλέφωνο flip επέστρεψε. Μείνετε συνδεδεμένοι με το 4G και τις εφαρμογές WhatsApp και Facebook. Διαθέτει δύο οθόνες – η εξωτερική οθόνη δείχνει ποιος σας καλεί. Τα μεγάλα κουμπιά διευκολύνουν την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων. Επίσης, το ειδικό κουμπί επείγουσας ανάγκης υπάρχει για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας.
Τηλέφωνο flip

Τηλέφωνο flip

Δείτε ποιος σας καλεί στην εξωτερική οθόνη. Κλείστε το τηλέφωνο για να ολοκληρώσετε κλήσεις.
Κουμπιά

Κουμπιά

Πληκτρολόγιο με μεγάλα κουμπιά και ένα κουμπί επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης.
μπαταρία

μπαταρία

Έως και 28 ημέρες χρόνος αναμονής με μία μόνο φόρτιση.
4G

4G

Προεγκατεστημένο Facebook και WhatsApp. Λειτουργία hotspot WiFi.
Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Η HMD Global Oy είναι ο αποκλειστικός κάτοχος άδειας της επωνυμίας Nokia για τηλέφωνα και tablet. Η επωνυμία Nokia είναι κατατεθέν εμπορικό σήμα της Nokia Corporation. Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η ονομασία Qualcomm αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. 2 Η πραγματική διαθεσιμότητα των κλήσεων VoLTE HD υπόκειται στις υπηρεσίες τοπικών φορέων και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. 3Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης. 4 Η επιλογή του κουμπιού γίνεται κατά την έναρξη. Εάν έχει επιλεχθεί η λειτουργία Προσβασιμότητα κατά την πρώτη εκκίνηση του Nokia 2720 Flip, τότε ενεργοποιείται το κουμπί Έκτακτης ανάγκης. Εάν δεν είναι επιλεγμένη η λειτουργία Προσβασιμότητα, τότε το κουμπί θα ρυθμιστεί για το Google Assistant.
5Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να χρειάζεται αντικατάσταση.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter