Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Δείτε περισσότερα, κάντε περισσότερα

Εγγραφή

Μεγαλύτερο και καλύτερο

Είναι μεγάλο. Και έξυπνο.

Παρακολουθήστε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε μια οθόνη που έχει κατασκευαστεί ειδικά για αναπαραγωγή ροής που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας – εσωτερικό και εξωτερικό. Απολαύστε κάμερες χωρίς όρια, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για λειτουργία σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, και φυλάξτε τις αναμνήσεις σας με επιλογές εσωτερικής και εξωτερικής αποθήκευσης. Διατηρήστε όλα τα δεδομένα σας ασφαλή χάρη στο βιομετρικό ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

μπαταρία

Τροφοδοσία για μέρες

Αφήστε τον φορτιστή στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο. Η μπαταρία του Nokia 3.2 διαρκεί έως και 2 ημέρες με μία φόρτιση1, και χάρη στην υποβοήθηση από ΤΝ που μαθαίνει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης εφαρμογών και ισχύος, διαρκεί πολύ περισσότερο από το κανονικό.

Το Google Assistant

Λάβετε βοήθεια εν κινήσει ή στην οικία σας, με ένα μόλις άγγιγμα

Χάρη στο Google Assistant Button3, τα πάντα γίνονται με ταχύτερο ρυθμό. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή χαμηλώστε τα φώτα. Το Assistant σας μαθαίνει ακόμη κι ενόσω το χρησιμοποιείτε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Δείτε τι μπορεί να κάνει
Δείτε τι μπορεί να κάνει

Android™

Ολοένα καλύτερο

Το Nokia 3.2 προσφέρει μια γνήσια εμπειρία Android με το Android One, που διαθέτει το Android 9 Pie. Χωρίς περιττά στοιχεία, χωρίς λογισμικό τρίτων, και με δωρεάν μηνιαίες ενημερώσεις ασφάλειας που δεν επιβραδύνουν το τηλέφωνό σας.

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Nokia 3.2

Δείτε περισσότερα με τη μεγάλη οθόνη 6,26” HD+ και κάντε περισσότερα με την μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 2 ημέρες1. Καλά διαβάσατε, 2 ημέρες. Απαθανατίστε όλες τις καλύτερες αναμνήσεις σας με κάμερες 13 MP και 5 MP, οι οποίες έχουν εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και χρησιμοποιήστε το γρήγορο ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου για άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνό σας. Κάντε τη μέρα σας καλύτερη με το Google Assistant και απολαύστε όλα αυτά μέσω του Android 9 Pie, με δωρεάν μηνιαίες ενημερώσεις που όχι απλώς δεν επιβραδύνουν το τηλέφωνό σας αλλά συνεχίζουν να το βελτιώνουν.

Εγγραφή
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές

Τα Google, Android και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Η ονομασία aptX αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Technologies International, Ltd., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.