Nokia 3.2

Nokia 3.2

Δείτε περισσότερα, κάντε περισσότερα

Εγγραφή

Μεγαλύτερο και καλύτερο

Είναι μεγάλο. Και έξυπνο.

Παρακολουθήστε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε μια οθόνη που έχει κατασκευαστεί ειδικά για αναπαραγωγή ροής που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας – εσωτερικό και εξωτερικό. Απολαύστε κάμερες χωρίς όρια, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για λειτουργία σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, και φυλάξτε τις αναμνήσεις σας με επιλογές εσωτερικής και εξωτερικής αποθήκευσης. Διατηρήστε όλα τα δεδομένα σας ασφαλή χάρη στο βιομετρικό ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Περισσότερες δυνατότητες
Περισσότερες δυνατότητες
Περισσότερες δυνατότητες

Λογισμικό

Το Android™ 10 είναι τώρα διαθέσιμο προς λήψη

Οι ρυθμίσεις απορρήτου έγιναν εύκολες, οι απαντήσεις γράφονται ταχύτερα και οι γενικές βελτιώσεις σας κάνουν να νιώθετε τη χρήση του τηλεφώνου σας πιο φυσική - το Android 10 έρχεται με πλήθος νέων λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το smartphone Nokia που διαθέτετε.

  • Σκοτεινό θέμα
  • Έξυπνη απάντηση

μπαταρία

Τροφοδοσία για μέρες

Αφήστε τον φορτιστή στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο. Η μπαταρία του Nokia 3.2 διαρκεί έως και 2 ημέρες με μία φόρτιση1, και χάρη στην υποβοήθηση από ΤΝ που μαθαίνει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης εφαρμογών και ισχύος, διαρκεί πολύ περισσότερο από το κανονικό.

Μεγαλύτερη διάρκεια

Το Google Assistant

Λάβετε βοήθεια εν κινήσει ή στην οικία σας, με ένα μόλις άγγιγμα

Χάρη στο Google Assistant Button3, τα πάντα γίνονται με ταχύτερο ρυθμό. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή χαμηλώστε τα φώτα. Το Assistant σας μαθαίνει ακόμη κι ενόσω το χρησιμοποιείτε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Δείτε τι μπορεί να κάνει

Android™

Ολοένα καλύτερο

Το Nokia 3.2 προσφέρει μια γνήσια εμπειρία Android με το Android One, που διαθέτει το Android 9 Pie. Χωρίς περιττά στοιχεία, χωρίς λογισμικό τρίτων, και με δωρεάν μηνιαίες ενημερώσεις ασφάλειας που δεν επιβραδύνουν το τηλέφωνό σας.

Δείτε πώς

Χαρακτηριστικά

Nokia 3.2

Δείτε περισσότερα με τη μεγάλη 6,26” HD+ οθόνη, και κάντε περισσότερα με τη μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 2 ημέρες1. Απαθανατίστε όλες τις καλύτερες αναμνήσεις σας με κάμερες 13MP και 5MP, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Χρησιμοποιήστε το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου για άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνό σας. Πραγματοποιήστε ενέργειες με το Google Assistant.

Οθόνη

Οθόνη

Οθόνη HD+ 6,26” με αναλογία διαστάσεων 19:9.

Αναγνώριση προσώπου

Αναγνώριση προσώπου

Πίσω κάμερα 13MP με αυτόματη εστίαση. Μπροστινή κάμερα 5MP με αναγνώριση προσώπου.

μπαταρία

μπαταρία

Έως 2 ημέρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία φόρτιση¹.

Το Google Assistant

Το Google Assistant

Γρήγορη πρόσβαση στο Google Assistant με το ειδικό κουμπί Google Assistant.

Πλήρεις προδιαγραφές
Ακόμα ψάχνετε;

Βρείτε το κατάλληλο τηλέφωνο για εσάς

Προβολή όλων των τηλεφώνων

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Google, Android και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Η ονομασία aptX αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Technologies International, Ltd., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

*Σύμφωνα με τη μελέτη της Counterpoint Research για το 2020.