Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

Το μοναδικό gadget που θα χρειαστείτε ποτέ

Περισσότερο τηλέφωνο, περισσότερη ισχύς

Εγγραφή

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Η δύναμη στα χέρια σας

Απολαύστε περισσότερα από το παιχνίδι σας με τη νεότερη πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 460 για κινητά, καθώς επίσης με έως και 70% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές.

Οθόνη HD+ 6,39”

Παρακολουθήστε βίντεο, απολαυστικά

Μεγιστοποιήστε την αναπαραγωγή μέσω ροής, την παρακολούθηση βίντεο και την εργασία σας σε μια οθόνη HD+ 6,39”. Η οθόνη τύπου punch-hole σας δίνει ακόμη μεγαλύτερο χώρο προβολής για συναρπαστική ψυχαγωγία.

2ήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας¹

Πλήθος δυνατοτήτων

Ταχύτερη απόδοση και περισσότερος χρόνος για εργασία και παιχνίδι, χάρη στις 2 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας1 . Η τεχνολογία Προσαρμοστικής μπαταρίας δίνει προτεραιότητα στην τροφοδοσία των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε περισσότερο – έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

Κάμερα

Υπερδυναμικές φωτογραφίες

Τραβήξτε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας, με εφέ φόντου και επεξεργασία σε λειτουργία Πορτραίτου – ακόμα και για τις selfie σας. Τραβήξτε τη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό με Νυχτερινή λειτουργία και χωρέστε τα πάντα στη λήψη σας, χάρη στην εξαιρετικά ευρεία κάμερα των 5 MP.

Σχεδίαση

Ισχυρές φινλανδικές ρίζες

Όμορφη εμφάνιση. Συμπαγής αίσθηση. Με εξαιρετικό κράτημα και εκπληκτικό σκανδιναβικό σχεδιασμό σε ζωντανά χρώματα, το πίσω κάλυμμα με υφή νανοΐνών 3D εφαρμόζει καλά στο χέρι σας. Επιπλέον, μπορείτε να βασιστείτε στην αντοχή της ανθεκτικής δομής και του εσωτερικού μεταλλικού περιβλήματος της συσκευής.

Family Link

Family Link

Συμβάλετε στην καθοδήγηση των παιδιών σας καθώς μαθαίνουν, παίζουν και εξερευνούν. Θέστε όρια για το περιεχόμενο και τον χρόνο στην οθόνη και παρακολουθήστε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν, με το Family Link.

Χαρακτηριστικά

Nokia 3.4

Αναβαθμίστε σε 'περισσότερο τηλέφωνο' και 'περισσότερη ισχύ' με το Nokia 3.4. Μεγιστοποιήστε την αναπαραγωγή μέσω ροής, την παρακολούθηση βίντεο και την εργασία σας σε μια οθόνη HD+ 6,39” τύπου punch-hole, η οποία σας δίνει ακόμη μεγαλύτερο χώρο προβολής. Τέλος στην ανησυχία μήπως και ξεμείνετε από μπαταρία, καθώς έχει διάρκεια ζωής 2 ημερών. 1Πετύχετε την τέλεια λήψη με ισχυρή τριπλή κάμερα απεικόνισης ΤΝ, λειτουργία Πορτραίτου, Νυχτερινή λειτουργία και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό. Το Nokia 3.4 σάς προσφέρει συνδυασμό στυλ και ανθεκτικότητας, καθώς επίσης εύκολη πρόσβαση με ξεκλείδωμα δακτυλικού αποτυπώματος. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην υπόσχεση της Nokia για το Android One – θα διατηρείται πάντα επικαιροποιημένο, με ενημερώσεις ασφαλείας και αναβαθμίσεις λογισμικού για πολλά χρόνια. Το οποίο σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε στο έπακρο το τηλέφωνό σας, για περισσότερο καιρό.

Τροφοδοσία

Τροφοδοσία

Επωφεληθείτε περισσότερο από τη συσκευή σας με την πιο πρόσφατη πλατφόρμα κινητών.

Οθόνη

Οθόνη

Παρακολουθήστε βίντεο στη συναρπαστική οθόνη HD+ 6,39” τύπου punch-hole, για μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της οθόνης.

μπαταρία

μπαταρία

Κάντε περισσότερα, φορτίστε λιγότερο, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 ημερών1.

Κάμερα

Κάμερα

Πετύχετε τέλεια λήψη με την τριπλή κάμερα απεικόνισης ΤΝ και τις πολλαπλές λειτουργίες λήψης.

Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Google, Android και τα άλλα σχετικά σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η ονομασία aptX αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Technologies International, Ltd., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Οι ονομασίες USB Type-C™ και USB-C™ αποτελούν εμπορικά σήματα της USB Implementers Forum. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.

1Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με καινούργια μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

2Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

3 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και οι εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μνήμης

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(