Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

Διαχρονική σταθερή αξία, σε εκλεπτυσμένη μορφή

Εγγραφή

Σχεδίαση

Κατασκευή κορυφαίας ποιότητας

Android™ 9 Pie

Εξοικονομήστε χρόνο και διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το Android 9 Pie

Το Android 9 Pie απελευθερώνει την ισχύ της τεχνητής νοημοσύνης για να επωφελείστε ακόμη περισσότερο από το smartphone Nokia 5.1 Plus. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, μαθαίνει τις προτιμήσεις σας και βελτιώνεται σε βάθος χρόνου, ώστε όλη η εμπειρία σας να είναι ακόμη καλύτερη για ακόμη περισσότερο διάστημα.

  • Μπαταρία που προσαρμόζεται
  • Διαισθητική ΤΝ που βασίζεται σε χειρονομίες

Οθόνη

Μεγαλύτερη οθόνη, υψηλότερη ανάλυση

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

Οθόνη

Μεγαλύτερη οθόνη, υψηλότερη ανάλυση

Το Nokia 5.1 διαθέτει μια μεγάλη οθόνη Full HD+ 5,5’’ IPS με αναλογία 18:9 που είναι ιδανική για παρακολούθηση βίντεο, περιήγηση και παιχνίδια. Η υψηλότερη ανάλυση διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο φαίνεται πιο ευκρινές, αλλά και μεγαλύτερο.

  • 5,5’’ Οθόνη Full HD+ IPS
  • 18:9 αναλογία διαστάσεων

Κάμερες

Οι ομαδικές selfies είναι πλέον παιχνιδάκι

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

Κάμερες

Οι ομαδικές selfies είναι πλέον παιχνιδάκι

Το Nokia 5.1 διαθέτει μια κύρια κάμερα 16 MP με φάση ανίχνευσης αυτόματης εστίασης, με σύστημα πιο γρήγορης και πιο αξιόπιστης αυτόματης εστίασης που σου επιτρέπει να απαθανατίζεις κάθε λεπτομέρεια. Η μπροστινή κάμερα 8 MP διαθέτει πεδίο προβολής 84,6 μοιρών, ώστε να χωρούν όλοι στην ίδια φωτογραφία

  • 16 MP πίσω κάμερα
  • 8 MP μπροστινή κάμερα

Υλικό

Προσαρμοσμένη απόδοση

Ο επεξεργαστής Octa-Core 2,0 GHz στο Nokia 5.1 έχει απρόσκοπτη απόδοση ανεξάρτητα από το αν στέλνεις μηνύματα, πραγματοποιείς περιήγηση, παίζεις παιχνίδια, ή και τα τρία παράλληλα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις τη μνήμη RAM, τον χώρο αποθήκευσης και το μέγεθος της κάρτας MicroSD, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB χώρος αποθήκευσης¹

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Nokia 5.1

Σχεδιασμένο με προσοχή στις λεπτομέρειες, το νέο Nokia 5 αποτελεί το τέλειο παράδειγμα κορυφαίας δεξιοτεχνίας. Προσφέρει μια πιο ευκρινή και μεγαλύτερη εμπειρία προβολής, χάρη στην οθόνη Full HD+ 5,5'' IPS με αναλογία 18:9. Η πίσω κάμερα 13 MP με αυτόματη εστίαση και εντοπισμό φάσης τραβά λεπτομερείς φωτογραφίες, ενώ το πεδίο προβολής 84,6 μοιρών της μπροστινής κάμερας 8 MP είναι ιδανικό για selfies.

Εγγραφή
Πλήρεις προδιαγραφές
Πλήρεις προδιαγραφές
Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Οι ονομασίες Android και Google αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η ονομασία Oreo αποτελεί εμπορικό σήμα του ομίλου Mondelez International, Inc. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Έλεγξε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και οι εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης. 2 Οι Google Photos παρέχουν δωρεάν, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Απαιτείται λογαριασμός Google και σύνδεση στο Διαδίκτυο. 3Battery has limited recharge cycles and battery capacity reduces over time. Eventually the battery may need to be replaced. 4Testing done in lab conditions with no background apps running. 5Αν διαθέτει το Android Oreo, μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 9 Pie. Έχετε υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πρόσθετων δεδομένων κινητού δικτύου

(