Nokia 7.2

Nokia 7.2

Ξεκινήστε να δημιουργείτε

Εγγραφή

Έγχρωμη οθόνη

Βίντεο HDR. Πάντα.

Απολαύστε μια εξαιρετικά ευκρινή εμπειρία προβολής με το PureDisplay, διαθέσιμο μόνο στα smartphone της Nokia. Όλα τα βίντεο που παρακολουθείτε μεταμορφώνονται – σε πραγματικό χρόνο – σε υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) για λόγους ευκρίνειας. Επιπλέον, μπορείτε να χαλαρώσετε και να τα απολαύσετε σε μια φωτεινή οθόνη 6,3" Full HD+.

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

μπαταρία

Περισσότερη ισχύς. Λιγότερη φόρτιση.

Ο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 660 σε συνδυασμό με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android™ 9 Pie σημαίνει ότι μπορείτε να λειτουργείτε τη συσκευή σας χωρίς φόρτιση για έως και δύο μέρες.1 Το Nokia 7.2 διαθέτει επίσης Προσαρμοστική μπαταρία ΤΝ, η οποία δίνει προτεραιότητα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Σχεδίαση

Όλα για την αισθητική

Εμπνευσμένο από το φινλανδικό ντιζάιν, το Nokia 7.2 συνδυάζει τέλεια κατασκευή και ποιοτικά υλικά σε τέλεια αρμονία. Ένα πραγματικά διαχρονικό ντιζάιν που δεν έχει κατασκευαστεί μόνο για να φαίνεται ωραίο, αλλά και για να διαρκεί.

Μάθε περισσότερα

Nokia 7.2

Τιμώμενος: Βραβεία Καινοτομίας CES 2020

Βραβείο στην κατηγορία Συσκευές & αξεσουάρ κινητών για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, την αισθητική σχεδίαση και τις τεχνικές ιδιότητες.

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Το Google Assistant

Μια μικρή βοήθεια όπου κι αν πηγαίνετε

Διατηρήστε τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σας, χάρη στο κουμπί Google Assistant Button2. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή χαμηλώστε τα φώτα. Το Assistant μαθαίνει και προσαρμόζεται με κάθε χρήση – έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Μάθε περισσότερα

Google Assistant περιβάλλοντος

Κάντε περισσότερα με ελεύθερα τα χέρια σας

Με τη Λειτουργία περιβάλλοντος του Google Assistant, μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό, να δείτε τη λίστα εκκρεμών εργασιών σας και να ελέγξετε τη μουσική και τις έξυπνες οικιακές συσκευές χωρίς καν να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών, και όλα αυτά ενώ το τηλέφωνό σας φορτίζεται.

Google One

Επωφεληθείτε περισσότερο από τη Google με το Google One

Αποκτήστε μια τριμηνιαία δωρεάν δοκιμή του 100 GB Google One (αξίας 1,99€/μήνα) όταν αγοράζετε ένα Nokia 7.23. Ως μέλος του Google One θα έχετε: 100 GB αποθηκευτικού χώρου σε cloud σε Google Drive, Gmail και Google Photos, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τηλεφώνου και πρόσβαση σε ειδικούς της Google – όλα σε ένα κοινής χρήσης οικογενειακό πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά

Nokia 7.2

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με το Nokia 7.2. Τραβήξτε απίστευτες φωτογραφίες, παρακολουθήστε όλα τα βίντεό σας σε HDR και συνεχίστε χωρίς φόρτιση για έως 2 ημέρες¹. Επιπλέον, όλα λειτουργούν ομαλά με το λογισμικό Android 9 Pie – έτσι, εκεί που νομίζετε ότι έχετε αγγίξει την τελειότητα, γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Κάμερες

Κάμερες

Τριπλή κάμερα, με κύρια κάμερα 48 MP και Zeiss Optics.

Οθόνη

Οθόνη

Οθόνη 6.3” Full HD+ με PureDisplay. Μετατροπή HDR σε πραγματικό χρόνο.

μπαταρία

μπαταρία

Ενεργειακά αποδοτικός επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 660, και επιπλέον μια προσαρμοστική μπαταρία με υποβοήθηση ΤΝ.

Σχεδίαση

Σχεδίαση

Πολλαπλών επιπέδων επίστρωση για λείο μεταλλικό φινίρισμα. Πίσω πλευρά από σατινέ γυαλί που διαχέει το φως.

Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Ακόμα ψάχνετε;

Βρείτε το κατάλληλο τηλέφωνο για εσάς

Προβολή όλων των τηλεφώνων

Τα Google, Android και τα άλλα σχετικά σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η ονομασία aptX αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Technologies International, Ltd., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Η ονομασία Qualcomm αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Οι ονομασίες USB Type-C™ και USB-C™ αποτελούν εμπορικά σήματα της USB Implementers Forum. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με καινούργια μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

2Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

3Ισχύουν Όροι.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

5Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να χρειάζεται αντικατάσταση.