‌‌

Nokia 8.1

Περιμένετε περισσότερα

Εγγραφή

Κάμερα

Υπέροχες selfie, ημέρα ή νύχτα

Μάθε περισσότερα

Εκπληκτική προβολή

Η προσαρμοστική οθόνη 6,18’’ Full-HD+ PureDisplay διατηρεί την ακρίβεια των χρωμάτων και την ορατότητα του περιεχομένου – ακόμη και σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Χάρη στην υποστήριξη HDR10, την γκάμα χρωμάτων και την αναλογία αντίθεσης 1:1500, μπορείτε να απολαμβάνετε βίντεο με ευκρινέστερες λεπτομέρειες και πλουσιότερα χρώματα. Επίσης, η νέα δυνατότητα Προσαρμοστικής φωτεινότητας στο Android 9 Pie μαθαίνει τις προτιμήσεις σας ως προς τη φωτεινότητα της οθόνης και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις.

  • 6,18’’ οθόνη Full-HD+
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Σχεδίαση

Εκλεπτυσμένη σχεδίαση

Υλικό

Ισχύς για ημέρες

Ο υψηλής απόδοσης επεξεργαστής Qualcomm™ Snapdragon® 710 με υποστήριξη AI προσφέρει την ταχύτητα που χρειάζεστε, ενώ η νέα δυνατότητα Προσαρμοστικής μπαταρίας στο Android 9 Pie βοηθά στην παροχή 2ήμερης1 διάρκειας ζωής μπαταρίας.

  • Android 9 Pie Μπαταρία που προσαρμόζεται
  • 18 W γρήγορη φόρτιση

Android 9 Pie

Εξοικονομήστε χρόνο και διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το Android 9 Pie

Το Android 9 Pie απελευθερώνει την ισχύ της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να αξιοποιείτε στο έπακρο το smartphone Nokia 8.1. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, μαθαίνει τις προτιμήσεις σας και βελτιώνεται σε βάθος χρόνου, ώστε όλη η εμπειρία σας να είναι ακόμη καλύτερη για ακόμη περισσότερο διάστημα.

  • Μπαταρία που προσαρμόζεται
  • Διαισθητική ΤΝ που βασίζεται σε χειρονομίες

Android One

Ό,τι καλύτερο προσφέρει το Android

Το Android One είναι μια γκάμα τηλεφώνων που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις λογισμικού που έχει θέσει η Google. Ως συσκευή Android One, το Nokia 8.1 Plus προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε, χωρίς περιττά στοιχεία, σε ένα βελτιστοποιημένο και εύχρηστο περιβάλλον, ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο προεγκατεστημένων εφαρμογών, καθώς και δωρεάν, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στο Google Photos2. Οι τακτικές ενημερώσεις ασφάλειας και τα δύο χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος σημαίνουν ότι το Nokia 8.1 με Android One παραμένει ασφαλές και διαθέτει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Google, όπως για παράδειγμα τη βελτιστοποίηση του Google Assistant.

Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές

Οι επωνυμίες Google, Android και άλλα εμπορικά σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Qualcomm Snapdragon είναι ένα προϊόν της εταιρείας Qualcomm Technologies Inc. και/ή των θυγατρικών της. Η ονομασία USB Type-C™ αποτελεί εμπορικό σήμα της USB Implementers Forum. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2 Δωρεάν αποθήκευση σε υψηλή ποιότητα, απαιτείται λογαριασμός Google και σύνδεση στο Διαδίκτυο.

3Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

4 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

5Αν διαθέτει το Android Oreo / Android 9 Pie, μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 10. Έχετε υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πρόσθετων δεδομένων κινητού δικτύου