Κινητό Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G

Προσθέστε λίγη χάρη

Εγγραφή

Nokia 8000 4G

Μια αντανάκλαση του εαυτού σας

Το στυλ δεν αποτελεί τάση – είναι η αυτοπεποίθηση για να είσαι ο εαυτός σου. Είναι μοναδικό για εσάς και τη λάμψη σας – εσωτερική και εξωτερική. Το Nokia 8000 4G συμπληρώνει τέλεια την λάμψη σας.

Σχεδίαση

Εκλεπτυσμένο στυλ

Με ανώτερης ποιότητας περίβλημα που θυμίζει γυαλί και χρώματα εμπνευσμένα από πολύτιμους λίθους, όπως Λευκό οπάλιο, Μαύρος όνυχας, Μπλε τοπάζι και Χρυσή κιτρίνη, το Nokia 8000 4G έχει σχεδιαστεί για να λάμπει. Το αριστοκρατικό φινίρισμα από χρώμιο του μεσαίου πλαισίου έρχεται να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Οθόνη 2,8” και 3D πληκτρολόγιο τύπου keymat

Όμορφο μέσα και έξω

Μεγάλη οθόνη 2,8'' για επιπλέον ευκρίνεια στις συνομιλίες και τις προβολές σας. Και το σκληρό καμπύλο 3D πληκτρολόγιο τύπου keymat έχει ειδικό φινίρισμα στις άκρες για άνετο κράτημα.

Εκπληκτικές εφαρμογές

Πλήθος μικρών θησαυρών

Δεν θα βαρεθείτε ποτέ με το Nokia 8000 4G. Μείνετε σε επαφή με φίλους μέσω WhatsApp και Facebook, παίξτε αγαπημένες εκπομπές και μουσικές στο YouTube και σχεδιάστε νέες διαδρομές στο Google Maps.

4G με Hotspot WiFi

Σύνδεση κρυστάλλινης ποιότητας

Επιταχύνετε την αναπαραγωγή μέσω ροής, τις συνομιλίες και την περιήγησή σας με γρήγορο 4G. Επιπλέον, μοιραστείτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο με φίλους και συγγενείς χρησιμοποιώντας Hotspot WiFi.

Μεγάλης διάρκειας μπαταρία και ανθεκτικότητα

Λάμψτε

Ήρθε για να μείνει. Εμπιστευτείτε την μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και το ανθεκτικό περίβλημα από πολυανθρακικό όταν βρίσκεστε έξω.

Χαρακτηριστικά

Nokia 8000 4G

Το Nokia 8000 4G είναι εύκολο στη χρήση – με απλή εμφάνιση και εξαιρετικής ποιότητας σχεδιασμό περιβλήματος που θυμίζει γυαλί. Ανώτερη κομψότητα με χρώματα εμπνευσμένα από πολύτιμους λίθους και αριστοκρατικό μεταλλικό φινίρισμα από χρώμιο στο μεσαίο πλαίσιο. Αξιοποιήστε στο έπακρο την οθόνη των 2,8'' και το ανθεκτικό 3D καμπύλο πληκτρολόγιο τύπου keymat, κατασκευασμένο με γνώμονα την άνεσή σας. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση στις συνομιλίες σε WhatsApp και Facebook, την αναπαραγωγή βίντεο μέσω ροής σε YouTube και τον σχεδιασμό ταξιδιών σε Google Maps. Και φυσικά, απρόσκοπτα χάρη στο 4G. Με βασικά στοιχεία όπως Google Assistant, αξιόπιστη ανθεκτικότητα και μπαταρία που διαρκεί, έχετε ένα πραγματικά ισχυρό εργαλείο – και ατέλειωτο στυλ.
Σχεδίαση

Σχεδίαση

Ερωτευθείτε το γυαλιστερό σχέδιο, εμπνευσμένο από πολύτιμους λίθους, αλλά και το άνετο καμπύλο 3D πληκτρολόγιο τύπου keymat.
Οθόνη

Οθόνη

Απολαύστε τις εφαρμογές και τις προβολές σας με μεγαλύτερη ευκρίνεια, χάρη στην οθόνη των 2,8".
Βασικά στοιχεία

Βασικά στοιχεία

Μπείτε σε WhatsApp, Facebook και YouTube – και γίνεται πιο περιπετειώδεις με το Google Maps.
4G με Hotspot WiFi

4G με Hotspot WiFi

Η ζωή με 4G είναι πιο εύκολη, χάρη στην καλύτερη ποιότητα κλήσεων, τα ταχύτατα δεδομένα και το Ηotspot WiFi.
Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Google, YouTube και Google Maps αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς παρουσίασης.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί. 3Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter