Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock

Nokia G10

Απαθανατίστε και μοιραστείτε οικογενειακές στιγμές σε μεγάλη οθόνη και με μεγάλη μπαταρία.

Χρώμα
Μοντέλο
4 GB RAM, 64 GB Εσωτερική μνήμη, Διπλή SIM

Always on the go with the name you know

Nokia G10

Για να απολαύσετε οικογενειακές στιγμές, χρειάζεστε ενέργεια. Απίστευτη ενέργεια. Ευτυχώς, το Nokia G10 διαθέτει ό,τι χρειάζεστε, με μπαταρία που διαρκεί μέρες – όχι ώρες – μεταξύ των φορτίσεων. Η μεγάλη οθόνη θα συναρπάσει τα παιδιά σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ η τριπλή πίσω κάμερα με βελτιωμένη απεικόνιση φροντίζει ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για να απαθανατίσετε τις ξεχωριστές στιγμές, όποτε κι αν συμβούν. Συνδυάζοντας όλα αυτά με την έκδοση Android™ 11, δύο χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού και τρία χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, έχετε ένα τηλέφωνο που θα αντέξει πραγματικά στον χρόνο.

Πλήρεις προδιαγραφές

Μπαταρία υποβοηθούμενη από ΤΝ

Νιώστε την ισχύ, με μια μπαταρία που θα σας καλύψει όλο το Σαββατοκύριακο.

Μεγαλύτερη οθόνη 6,5 ιντσών

Μαγευτείτε από τη μεγάλη οθόνη, η οποία είναι αρκετά φωτεινή για να σας κρατά την προσοχή.

Τριπλή κάμερα με λειτουργίες ΤΝ

Απαθανατίστε αυτές τις ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές από κάθε γωνία.

Ασφαλής πρόσβαση

Άμεσο ξεκλείδωμα – χρειάζεται μόνο μια ματιά ή ένα άγγιγμα.

Μπαταρία 5050mAh υποβοηθούμενη από ΤΝ²

Βασιστείτε στο τηλέφωνό σας όλο το εικοσιτετράωρο

Το μυστικό για την ευτυχία είναι… η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μόλις τελειώσει η μπαταρία του κινητού σας, το μόνο που έχετε είναι αναπάντητες κλήσεις, μούτρα και νευράκια. Αυτός είναι και ο λόγος που το Nokia G10 περιλαμβάνει μπαταρία η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων¹.

Τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας

Ολοένα και καλύτερη ασφάλεια

Με τακτικές μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για 3 χρόνια, τα αρχεία, τα βίντεο, οι φωτογραφίες και τα δεδομένα σας θα βρίσκονται πάντα σε ασφαλή χέρια.

Android™ 11

Λογισμικό που γίνεται ολοένα και καλύτερο

Θέλετε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά στις συνομιλίες σας; Με το Android 11 βλέπετε, απαντάτε και ελέγχετε τις συνομιλίες σας σε πλήθος εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, όλα από το ίδιο σημείο. Και με δύο χρόνια ενημερώσεων λογισμικού θα έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες λειτουργίες. Είναι σαν να αποκτάτε το τηλέφωνο του αύριο, σήμερα.

Μεγαλύτερη οθόνη 6,5 ιντσών

Μεγάλη οθόνη για οικογενειακή ψυχαγωγία

Το Nokia G10 και η μεγάλη του οθόνη προσφέρουν ενίσχυση φωτεινότητας, ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες, τηλεόραση και εφαρμογές ακόμη και υπό το έντονο φως της ημέρας.

Τριπλή κάμερα με λειτουργίες ΤΝ

Απαθανατίστε οικογενειακές στιγμές, την ώρα που συμβαίνουν

Ο χρόνος με την οικογένεια είναι ξέφρενος, διασκεδαστικός και μπορεί να περάσει γρήγορα. Όμως, με το Nokia G10 και την τριπλή κάμερά του θα είστε πάντα έτοιμοι να απαθανατίσετε αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις, από σχολικές παραστάσεις μέχρι οικογενειακές γιορτές και οτιδήποτε άλλο συμβεί.

Σχεδίαση

Σχεδιασμένο ώστε να διαρκεί περισσότερο

Ο σκανδιναβικός σχεδιασμός φημίζεται για τη μινιμαλιστική και κομψή αισθητική του. Αυτό ακριβώς λαμβάνετε, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονη τεχνολογία σε ένα ελαφρύ, λεπτό, ανθεκτικό περίβλημα – ένα περίβλημα που κυκλοφορεί σε δύο μοναδικά χρώματα εμπνευσμένα από τη Σκανδιναβία, το Night και το Dusk.

Ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου

Ξεκλείδωμα με μια ματιά. Κρατήστε την οικογένειά σας ασφαλή.

Με πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και αναγνώριση προσώπου, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας στη στιγμή – αποδεικνύοντας μια για πάντα ότι οι γονείς έχουν πράγματι υπερδυνάμεις.

love it, trust it, keep it

Στη Φινλανδία, η νοοτροπία μας σε ό,τι αφορά τη ζωή και την ευτυχία είναι απλή – κρατήστε όσα αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία αυτή στον σχεδιασμό ενός τηλεφώνου, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: ένας καθημερινός σύντροφος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε και που θα αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου. Η τελευταία σειρά τηλεφώνων της Nokia δεν αποτελεί εξαίρεση. Με καινοτόμες λειτουργίες, ανθεκτική κατασκευή και συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας, θα είναι δίπλα σας για απίστευτα πολύ καιρό.

Αυξήστε το επίπεδο ασφαλείας σας με το ExpressVPN

Είτε χρησιμοποιείτε WiFi είτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, το ExpressVPN προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα δεδομένα σας από τα αδιάκριτα μάτια. Λάβετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ExpressVPN, αποκλειστικά σε επιλεγμένα τηλέφωνα Nokia.

Μάθετε περισσότερα
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Όλα όσα θέλετε να ακούσετε και πολλά ακόμη

Όλα τα κομμάτια και podcast που γνωρίζετε και αγαπάτε — αλλά και εκατομμύρια ακόμα που θα ανακαλύψετε. Τα smartphone της Nokia έχουν πλέον προεγκατεστημένο το Spotify, την πιο δημοφιλή υπηρεσία ροής ήχου στον κόσμο. Έτσι, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα καλύτερα τραγούδια, από τους διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο. Έτοιμα για αναπαραγωγή κάθε βδομάδα στο Spotify.

Μάθετε περισσότερα
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Μη χάσετε το παραμικρό. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές των τηλεφώνων Nokia.

Η HMD Global Oy είναι ο αποκλειστικός κάτοχος άδειας της επωνυμίας Nokia για τηλέφωνα και tablet. Η επωνυμία Nokia είναι κατατεθέν εμπορικό σήμα της Nokia Corporation. Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η διάρκεια 3 ημερών μεταξύ των φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με καινούργια μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας. 2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.