‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 2.2

Google Assistant

Το Google Assistant διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Στις περιπτώσεις όπου το Google Assistant δεν είναι διαθέσιμο, αντικαθίσταται από το Google Search. Το Google Assistant μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση πληροφοριών online, στη μετάφραση λέξεων και προτάσεων, στην καταγραφή σημειώσεων και ραντεβού στο ημερολόγιο για παράδειγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant ακόμα κι όταν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο. Το Google Assistant, ωστόσο, θα σας ζητήσει να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας προτού αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας.

Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο του Google Assistant

Για να αποκτήσετε πρόσβαση τις υπηρεσίες του Google Assistant, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο του Google Assistant στο πλάι του τηλεφώνου:

  • Πατήστε μια φορά το πλήκτρο για να ξεκινήσετε το Google Assistant. Όταν πατήσετε το πλήκτρο για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το λογαριασμό Google που διαθέτετε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.
  • Πατήστε το πλήκτρο δύο φορές για να δείτε μια παραστατική επισκόπηση της ημέρας σας, να λάβετε υποδείξεις και εξατομικευμένες πληροφορίες
  • Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο για να μιλήσετε με το Google Assistant. Κάντε την ερώτησή σας και αφήστε το πλήκτρο. Θα δείτε την απάντηση του Google Assistant στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Εάν η χώρα ή η περιοχή σας δεν υποστηρίζει το Google Assistant, και πάλι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο Google Assistant:

  • Πατήστε μια φορά το πλήκτρο για να ανοίξετε το Google Search.
  • Πατήστε δύο φορές το πλήκτρο για να ξεκινήσετε το οπτικό στιγμιότυπο Google που δείχνει τις υποχρεώσεις σας για σήμερα
  • Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο για να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση Google. Κάντε την ερώτησή σας και αφήστε το πλήκτρο. Θα δείτε την απάντηση της Google στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(