‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 2.2

Τοποθέτηση της SIM και των καρτών μνήμης

Εισαγάγετε τις κάρτες

  1. Με την οθόνη του τηλεφώνου στραμμένη προς τα κάτω, βάλτε το νύχι σας μέσα στην εγκοπή στο πλάι του τηλεφώνου, λυγίστε το πίσω κάλυμμα για να ανοίξει και αφαιρέστε το.
  2. Σύρετε την κάρτα nano-SIM στην υποδοχή 1, με την επιφάνεια που φέρει τις επαφές στραμμένη προς τα κάτω. Εάν έχετε δεύτερη κάρτα SIM, σύρτε την μέσα στην υποδοχή 2.
  3. Εάν έχετε κάρτα μνήμης microSD, σύρετε την στην υποδοχή κάρτας μνήμης.

Για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM1, συρταρώστε τον μοχλό στην υποδοχή SIM1 προς τα αριστερά και αφαιρέστε την κάρτα. Για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM2 και τις κάρτες μνήμης, απλά συρταρώστε τις προς τα έξω.

Χρησιμοποιείτε μόνο γνήσιες κάρτες nano-SIM. Η χρήση μη συμβατών καρτών SIM ενδέχεται να προκαλέσει βλάβες στην κάρτα ή τη συσκευή, καθώς και να καταστρέψει δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα.

Χρησιμοποιείτε μόνο συμβατές κάρτες μνήμης που έχουν εγκριθεί για χρήση με αυτήν τη συσκευή. Οι μη συμβατές κάρτες ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβες στην κάρτα και τη συσκευή, καθώς και να καταστρέψουν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα.

error_outline

Σημαντικό: Μην αφαιρείτε την κάρτα μνήμης όταν χρησιμοποιείται από εφαρμογή. Εάν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στην κάρτα μνήμης και τη συσκευή, καθώς και να καταστρέψουν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα.

thumb_up_alt

Υπόδειξη: Χρησιμοποιήστε κάρτα microSD υψηλής ταχύτητας, χωρητικότητας μέχρι 400 GB από γνωστό κατασκευαστή.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(