‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 2.2

Προστασία του τηλεφώνου σας με το πρόσωπό σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσωπό σας για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.

Ρύθμιση ξεκλειδώματος προσώπου

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και Τοποθεσία > Ξεκλείδωμα προσώπου. Εάν δεν έχετε διαμορφώσει το κλείδωμα οθόνης στο τηλέφωνό σας, πατήστε Ρύθμιση κλειδώματος οθόνης.
  2. Επιλέξτε την εφεδρική μέθοδο ξεκλειδώματος που θέλετε να χρησιμοποιείτε για το κλείδωμα της οθόνης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας.

Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά και βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι ορατό στο σύνολό του και δεν καλύπτεται από οποιοδήποτε αντικείμενο, όπως καπέλο ή γυαλιά ηλίου.

error_outline

Σημείωση: Η χρήση του προσώπου σας για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας είναι λιγότερο ασφαλής από τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, μοτίβου ή κωδικού πρόσβασης. Το τηλέφωνό σας μπορεί να το ξεκλειδώσει κάποιος ή κάτι με παρόμοια εμφάνιση με εσάς. Το Face Unlock ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά σε φωτισμό φόντου ή σε πολύ σκοτεινό ή φωτεινό περιβάλλον.

Ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας με το πρόσωπό σας

Για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας ενεργοποιήστε απλά την οθόνη σας και κοιτάξτε στην κάμερα.

Εάν η αναγνώριση προσώπου παρουσιάζει σφάλμα και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους για την ανάταξη ή γενικότερα την επαναφορά του τηλεφώνου σας, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ελεγχθεί από το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, ενώ επίσης όλα τα προσωπικά δεδομένα στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να διαγραφούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για το τηλέφωνό σας ή με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο από τον οποίο το αγοράσατε.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(