‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 6.1

Ρυθμίσεις με χρήση δύο SIM

Εάν έχετε μια μορφή διπλής SIM, μπορείτε να έχετε 2 SIM στο τηλέφωνό σας, για παράδειγμα, τη μία για την εργασία σας και την άλλη για προσωπική χρήση.

error_outline

Σημείωση: Στα τηλέφωνα με δυνατότητα διπλής SIM, και οι δύο υποδοχές SIM1 και SIM2 υποστηρίζουν δίκτυα 4G. Ωστόσο, εάν η SIM1 και η SIM2 που διαθέτετε είναι και οι δύο κάρτες LTE SIM, η κύρια SIM υποστηρίζει δίκτυα 4G/3G/2G, ενώ η δευτερεύουσα SIM μπορεί να υποστηρίξει μόνο δίκτυα 3G/2G. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες SIM που διαθέτετε, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Επιλέξτε ποια SIM θα χρησιμοποιείτε

Όταν για παράδειγμα πραγματοποιείτε μια κλήση, μπορείτε να επιλέξετε ποια SIM θα χρησιμοποιήσετε, πατώντας το κουμπί της αντίστοιχης SIM 1 ή SIM 2 αφού εισάγετε τον αριθμό.

Το τηλέφωνό σας δείχνει την κατάσταση δικτύου ξεχωριστά για κάθε μία από τις δύο SIM. Και οι δύο κάρτες SIM είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται, ωστόσο όσο είναι ενεργή η μία κάρτα SIM, για παράδειγμα κατά την πραγματοποίηση κλήσης, η άλλη ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη.

Διαχείριση των καρτών SIM

Θέλετε να μην μπερδεύεται η δουλειά σας με τον ελεύθερο χρόνο σας; Ή έχετε φθηνότερη σύνδεση δεδομένων στη μία σας κάρτα SIM; Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Πατήστε Ρυθμίσεις > Δίκτυο & Internet > Κάρτες SIM.

Μετονομασία κάρτας SIM

Πατήστε τη SIM που θέλετε να μετονομάσετε και πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε.

Επιλογή της SIM που θα χρησιμοποιείται κλήσεις ή για σύνδεση δεδομένων

Στην επιλογή Προτιμώμενη SIM για, πατήστε τη ρύθμιση που θέλετε να αλλάξετε και επιλέξτε τη SIM.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(