Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 9 PureView

Πλήκτρα και μέρη

Εξερευνήστε τα πλήκτρα και τα μέρη του νέου σας τηλεφώνου.

Το τηλέφωνό σας

Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα παρακάτω μοντέλα: TA-1087 και TA-1082.

 1. Αισθητήρας υπερύθρων
 2. Φωτογραφική μηχανή
 3. Φλας
 4. Μικρόφωνο
 5. Υποδοχή κάρτας SIM
 6. Αισθητήρας εγγύτητας
 7. Ακουστικό τηλεφώνου
 8. Μπροστινή φωτογραφική μηχανή
 9. Πλήκτρα έντασης ήχου
 10. Πλήκτρο λειτουργίας/κλειδώματος
 11. Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην οθόνη του τηλεφώνου. Πιέστε με το δάκτυλό σας τον fingerprint για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.
 12. Φορτιστής και βύσμα για ακουστικά (Έξοδος ήχου USB Τύπου C)1
 13. Μικρόφωνο
 14. Μεγάφωνο

Ορισμένα από τα εξαρτήματα που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης, όπως ο φορτιστής, τα ακουστικά με μικρόφωνο ή το καλώδιο δεδομένων, ενδέχεται να πωλούνται χωριστά.

error_outline

Σημαντικό: Η οθόνη και το οπίσθιο κάλυμμα της συσκευής είναι από γυαλί. Το γυαλί μπορεί να σπάσει αν η συσκευή πέσει σε σκληρή επιφάνεια ή υποστεί ισχυρό χτύπημα. Εάν σπάσει το γυαλί, μην αγγίξετε τα γυάλινα μέρη της συσκευής και μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το σπασμένο γυαλί από τη συσκευή. Διακόψτε τη χρήση της συσκευής ωσότου να αντικατασταθεί το γυαλί από εξουσιοδοτημένο τεχνικό προσωπικό.

Χρήση του αντάπτορα για ακουστικά

Το τηλέφωνό σας διαθέτει έξοδο ήχου USB τύπου C. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά με κοινό βύσμα 3.5mm plug με το νέο σας τηλέφωνο: απλά συνδέστε τα ακουστικά στον αντάπτορα που παρέχεται με το τηλέφωνό σας και κατόπιν συνδέστε το άκρο USB του αντάπτορα στο τηλέφωνό σας.

Εξαρτήματα και ακροδέκτες, μαγνητισμός

Μη συνδέετε τη συσκευή με προϊόντα τα οποία παράγουν σήμα εξόδου, καθώς αυτό ενδέχεται να της προκαλέσει βλάβη. Μην συνδέετε πηγές τάσης στην υποδοχή ήχου. Εάν συνδέσετε στην υποδοχή ήχου εξωτερικές συσκευές ή ακουστικά με μικρόφωνο που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση με αυτήν τη συσκευή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα έντασης ήχου.

Ορισμένα μέρη της συσκευής είναι μαγνητικά. Η συσκευή ενδέχεται να ασκήσει έλξη σε μεταλλικά αντικείμενα. Μην τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες ή άλλες κάρτες με μαγνητική ταινία κοντά στη συσκευή για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα, καθώς ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στις κάρτες.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο