Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 9 PureView

Προστασία του τηλεφώνου σας με το δακτυλικό αποτύπωμά σας

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με ένα άγγιγμα του δακτύλου σας. Διαμορφώστε την αναγνώριση μέσω δακτυλικού αποτυπώματος για αυξημένη προστασία.

Προσθήκη δακτυλικού αποτυπώματος

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια & τοποθεσία > Δακτυλικό αποτύπωμα. Εάν δεν έχετε διαμορφώσει το κλείδωμα οθόνης στο τηλέφωνό σας, πατήστε Ρύθμιση κλειδώματος οθόνης.
  2. Επιλέξτε την εφεδρική μέθοδο ξεκλειδώματος που θέλετε να χρησιμοποιείτε για το κλείδωμα της οθόνης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας.

Ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας με το δάκτυλό σας

Τοποθετήστε στον αισθητήρα το δάκτυλο που έχετε ήδη καταχωρήσει. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην οθόνη του τηλεφώνου. Πιέστε με το δάκτυλό σας τον fingerprint για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μπορεί να μην ανταποκρίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Φροντίστε η συσκευή να είναι σε θερμοκρασία άνω των 0°C (32°F) για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Εάν υπάρχει σφάλμα στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, χρησιμοποιήστε άλλες μεθόδους σύνδεσης. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους για την ανάταξη ή γενικότερα την επαναφορά του τηλεφώνου σας, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ελεγχθεί από το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, ενώ επίσης όλα τα προσωπικά δεδομένα στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να διαγραφούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης για το τηλέφωνό σας ή με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο από τον οποίο το αγοράσατε.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο