Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 9 PureView

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας

Χρησιμοποιήστε τους Χάρτες για να βλέπετε πού βρίσκεστε και επισυνάψτε την τοποθεσία σας στις φωτογραφίες που τραβάτε. Μπορείτε να επισυνάψετε πληροφορίες τοποθεσίας σε φωτογραφίες ή βίντεο, εάν είναι δυνατός ο προσδιορισμός της τοποθεσίας σας με χρήση τεχνολογίας βασισμένης σε δορυφόρους ή σε δίκτυα. Εάν κάνετε κοινή χρήση μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο που περιέχει πληροφορίες θέσης, οι πληροφορίες θέσης ενδέχεται να εμφανιστούν σε όσους προβάλλουν τη φωτογραφία ή το βίντεο. Ορισμένες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες τοποθεσίας σας για να σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών.

Ενεργοποίηση υπηρεσιών τοποθεσίας

Το τηλέφωνό σας εμφανίζει την τοποθεσία σας στο χάρτη χρησιμοποιώντας ένα σύστημα εντοπισμού μέσω δορυφόρου, Wi-Fi ή δικτύου (βάσει αναγνωριστικού κυψέλης).

Η διαθεσιμότητα, η ακρίβεια και η πληρότητα των πληροφοριών τοποθεσίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η τοποθεσία σας, ο περιβάλλων χώρος και πηγές τρίτων, και ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Οι πληροφορίες τοποθεσίας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες, για παράδειγμα, στο εσωτερικό κτιρίων ή σε υπόγειους χώρους. Για πληροφορίες ιδιωτικού απορρήτου σε σχέση με τις μεθόδους εντοπισμού, ανατρέξτε στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της HMD Global, που υπάρχει διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.nokia.com/phones/privacy.

Ορισμένα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης ενδέχεται να απαιτούν μετάδοση μικρών όγκων δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Εάν θέλετε να αποφύγετε τις χρεώσεις δεδομένων, για παράδειγμα, όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

Η μέθοδος εντοπισμού θέσης μέσω Wi-Fi βελτιώνει την ακρίβεια του εντοπισμού όταν δεν διατίθενται δορυφορικά σήματα, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε σε κλειστό χώρο ή ανάμεσα σε ψηλά κτίρια. Εάν βρίσκεστε σε μέρος όπου απαγορεύεται η χρήση του Wi-Fi, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια & τοποθεσία και ενεργοποιήστε την Τοποθεσία.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο