Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 3310 3G -puhelimen käyttöopas

Kaikki laitteet

Nokia 3310 3G

Näppäimet ja osatPuhelimen käyttöönotto ja käynnistäminenLataa puhelinLukitse näppäimistö tai avaa lukitus
Tuotetietoja ja turvallisuutta koskevia tietoja

Akku- ja laturitiedot

Akku ja laturi

Käytä laitetta vain alkuperäisen BL-4UL-akun kanssa.

Lataa laite AC-18-laturin avulla. Laturin pistoketyyppi voi vaihdella.

HMD Global voi hyväksyä myös muiden akku- tai laturimallien käytön tämän laitteen kanssa.

Akun tyyppi: BL-4UL

Yhden SIM-kortin puhelin

• Teoreettinen puheaika jopa 6 tuntia
  • Teoreettinen valmiusaika jopa 27 päivää

Kahden SIM-kortin puhelin

• Teoreettinen puheaika jopa 6 tuntia.
  • Teoreettinen valmiusaika jopa 24 päivää

Akkujen ja laturien turvallisuustiedot

Kun irrotat laturin tai lisälaitteen johdon, ota kiinni ja vedä pistokkeesta, älä johdosta.

Kun laturia ei käytetä, irrota se pistorasiasta. Jos täyteen ladattua akkua ei käytetä, lataus purkautuu itsestään ajan myötä.

Jotta laitteen suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä, pidä akku aina 15–25 °C:n lämpötilassa. Äärilämpötilat vähentävät akun tehoa ja käyttöaikaa. Laite, jossa on kuuma tai kylmä akku, ei ehkä tilapäisesti toimi. Akku voi joutua oikosulkuun, jos jokin metalliesine koskettaa akun metalliliuskoja. Tämä voi vahingoittaa akkua tai muuta esinettä.

Älä heitä akkuja tuleen, koska ne voivat räjähtää. Noudata paikallisia määräyksiä. Jos mahdollista, kierrätä osat. Akkuja ei saa heittää talousjätteen sekaan.

Älä pura, leikkaa, purista, taivuta tai puhko akkuja äläkä vaurioita niitä muulla tavoin. Jos akku vuotaa, älä päästä nestettä kosketuksiin ihon tai silmien kanssa. Mikäli näin käy, huuhtele kosketusalue välittömästi vedellä tai hakeudu lääkäriin. Älä yritä muokata akkua tai asettaa akkuun vieraita aineksia, äläkä upota akkua veteen tai muuhun nesteeseen tai altista akkua vedelle tai muille nesteille. Vahingoittunut akku voi räjähtää.

Käytä akkua ja laturia vain niiden aiottuun käyttötarkoitukseen. Virheellinen käyttö tai hyväksymättömien tai yhteensopimattomien akkujen tai laturien käyttö voi aiheuttaa tulipalo- ja räjähdysriskin tai muita vaaratilanteita, ja se voi tehdä laitteesta hyväksynnän vastaisen tai mitätöidä sitä koskevan takuun. Jos epäilet akun tai laturin vioittuneen, vie se huoltoliikkeeseen tai puhelimen myyjälle tarkistettavaksi, ennen kuin jatkat sen käyttöä. Älä koskaan käytä vahingoittunutta akkua tai laturia. Käytä laturia vain sisällä. Älä lataa laitteen akkua ukonilmalla.