nokia android10-logo

Nokia-puhelimet ja Android™ 10

Entistä parempi tietosuoja, käytettävyys ja digitaalinen hyvinvointi – uusin Android-versio Android 10 vie kehitystä eteenpäin.

Ominaisuudet

Tervetuloa innovaatioiden seuraavalle aallonharjalle

Android 10:een kuuluu koko joukko uusia ominaisuuksia ja käyttöjärjestelmän muutoksia, jotka auttavat sinua saamaan Nokia-älypuhelimestasi kaiken irti.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Ohjelmisto

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokian älypuhelimet vain paranevat ajan myötä. Puhelimemme sisältävät kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisemme ansiosta olemme alan voittajia niin ohjelmistopäivityksissä kuin tietoturvassakin peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Lue tutkimusLue tutkimusLue tutkimus

Äänenvahvistin

Kuule ero

Äänenvahvistimen ansiosta puhe ja ääni kuuluvat nyt hieman selkeämmin1. Ominaisuus parantaa äänenlaatua kuulokkeita käytettäessä vahvistamalla, suodattamalla ja säätämällä ääntä mieltymystesi mukaisesti.

Digitaalinen hyvinvointi

Löydä täydellinen tasapaino

Luo itsellesi ja perheellesi terve suhde puhelimeen. Family Link -lapsilukot ovat käytettävissä suoraan puhelimen asetuksista, ja sivusto- ja sovellusajastimet auttavat sinua hallitsemaan omaa digitaalista hyvinvointiasi.

Tutustu ominaisuuksiin
Tutustu ominaisuuksiin

1 Äänenvahvistimen käyttö voi edellyttää Google LLC:n julkaiseman äänenvahvistinsovelluksen lataamista Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataus vaatii Google-tilin ja internetyhteyden. On suositeltavaa käyttää WiFi-yhteyttä latauksen aikana, koska mobiilidatan käytöstä voi koitua ylimääräisiä kuluja.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

*Counterpoint Researchin vuoden 2020 tutkimuksen mukaan.