Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Arrow right

Android 10 and Nokia phones

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt

Ohjelmisto

Nokia phones with Android 10

Ominaisuudet

Tervetuloa innovaatioiden seuraavalle aallonharjalle

Android 10:een kuuluu koko joukko uusia ominaisuuksia ja käyttöjärjestelmän muutoksia, jotka auttavat sinua saamaan Nokia-älypuhelimestasi kaiken irti.

Tilat

Tunnelmaan mukautuva ulkoasu ja tuntuma

Android 10:een kuuluu paljon toivottu tumma teema. Se muuttaa käyttöliittymän värit tummemmiksi, jolloin puhelinta on miellyttävämpi käyttää hämärässä.

Smart Reply

Ennakoivia vastauksia ja toimintoehdotuksia

Laitteen sisäinen koneoppiminen tarkoittaa, että puhelimesi muuttuu sitä paremmaksi, mitä enemmän sitä käytät. Smart Reply -valmisvastaukset ennakoivat, mitä aiot kirjoittaa, ja jopa ehdottavat vastauksia suoraan ilmoituksissa. Smart Reply osaa nyt myös ehdottaa sopivia toimintoja, esimerkiksi viestissä mainitun osoitteen paikantamista Google Mapsin avulla.

Eleillä navigointi

Intuitiivisemmat eleet

Android 10 jatkaa Android 9 Pien aloittamaa kehitystä ja tekee navigoinnista entistäkin intuitiivisempaa. Fiksummilla, kätevämmillä eleillä voit siirtyä eteen- ja taaksepäin, avata kotinäytön ja katsoa avoimet sovellukset pyyhkäisemällä ylös. Kaikki puhelimessasi on nyt helpommin saavutettavissa.

Tietoturva ja yksityisyys

Enemmän hallintamahdollisuuksia

Nyt voit hallita kaikkia yksityisyysasetuksia yhdestä paikasta. Verkko- ja sovellustoiminta, sijaintihistoria ja mainosasetukset on kaikki koottu tietosuojavalikkoon, joka sijaitsee ylimpänä puhelimen asetuksissa.

Voit määrittää tarkasti sen, milloin sijaintisi jaetaan sovellusten kanssa: aina, vain kerran, sovelluksen ollessa käytössä vai ei koskaan. Saat myös muistutuksia, kun sovellukset käyttävät sijaintiasi, joten sinun on helppo hallita puhelimessasi käytettäviä tietoja.

Äänenvahvistin

Kuule ero

Äänenvahvistimen ansiosta puhe ja ääni kuuluvat nyt hieman selkeämmin1. Ominaisuus parantaa äänenlaatua kuulokkeita käytettäessä vahvistamalla, suodattamalla ja säätämällä ääntä mieltymystesi mukaisesti.

Counterpoint-tutkimus

Luotettavuusvertailun ykkönen jo toista vuotta*

”Nokia luotettavuusvertailun kärjessä ohjelmisto- ja suojauspäivitysten sekä rakenteiden laadun ansiosta”

Kolmen vuoden kuukausittaisten suojauspäivitysten ja kahden vuoden Android™-ohjelmistopäivitysten ansiosta Nokia-älypuhelimet ovat jälleen kerran Counterpoint Researchin vuoden 2020 luotettavuusvertailun kärjessä. Olemme myös muita älypuhelinmerkkejä edellä rakenteiden laadussa, sillä laitetestauksemme ylittää alan keskitason. Lue lisää tutkimuksesta.

logo-Counterpoint-black-180px
Lue tutkimus
Nokia smartphones that get years of security updates

Digitaalinen hyvinvointi

Löydä täydellinen tasapaino

Luo itsellesi ja perheellesi terve suhde puhelimeen. Family Link -lapsilukot ovat käytettävissä suoraan puhelimen asetuksista, ja sivusto- ja sovellusajastimet auttavat sinua hallitsemaan omaa digitaalista hyvinvointiasi.

Family Link

Family Link -lapsilukkojen ansiosta vanhempien on helppo asettaa lapsilleen terveet rajat puhelimen käyttöön. Lapsen puhelimen määrityksen yhteydessä sen voi yhdistää vanhemman puhelimeen Family Link -ominaisuudella. Sen jälkeen vanhemmat voivat puhelimensa hallintapaneelin kautta tarkistaa, mitä sovelluksia lapsi haluaa asentaa, rajoittaa päivittäistä ruutuaikaa, tarkastella sovellustoimintaa ja hallita sisältörajoituksia.

Sivusto- ja sovellusajastimet

Ajastimien avulla voit asettaa päiväkohtaisia rajoitteita verkkosivustoille ja sovelluksille ja hallita näin paremmin sitä, mihin aikasi kuluu, kun käytät Nokia-älypuhelintasi. Lisäksi voit asettaa itsellesi tavoitteita ja pyrkiä kohti itsellesi sopivaa tasapainoa puhelimen käytössä.

1 Äänenvahvistimen käyttö voi edellyttää Google LLC:n julkaiseman äänenvahvistinsovelluksen lataamista Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataus vaatii Google-tilin ja internetyhteyden. On suositeltavaa käyttää WiFi-yhteyttä latauksen aikana, koska mobiilidatan käytöstä voi koitua ylimääräisiä kuluja.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

*Counterpoint Researchin vuoden 2020 tutkimuksen mukaan.