Google One tuo lisää vapautta

Nokia-puhelimet ja Google One

Suurempi tallennustila tarkoittaa enemmän vapautta

Tiettyihin Nokia-älypuhelimiin sisältyy kolmen kuukauden Google One -tilaus.1

Tallennustilasi

Enemmän tallennustilaa kaikille muistoillesi

Enemmän tilaa kaikelle mahdolliselle – saat 100 Gt tallennustilaa Google Driven, Gmailin ja Google Kuvat -palvelun käyttöön. Lisäksi voit kutsua tilaukseen maksutta jopa viisi muuta perheenjäsentä, jolloin koko perheen tallennustilan järjestäminen on yksinkertaisempaa.

Varmuuskopiosi

Puhelimesi on aina varmuuskopioitu

Kaikki puhelimessasi oleva on tärkeää. Google One varmuuskopioi automaattisesti valokuvasi, yhteystietosi, viestisi ja muut tiedostot, jotta ne olisivat aina turvallisesti tallessa pilvessä. Et siis enää hukkaa tärkeitä tietoja puhelimen mukana, vaan voit palauttaa kaiken tärkeän uudelle laitteellesi.

Etusi

Googlen asiantuntijat vain viestin päässä

Googlen ensiluokkainen tuki auttaa aina tarvittaessa. Google Onen asiantuntijat ovat oikeita ihmisiä, jotka ovat vain chatin, puhelun tai sähköpostiviestin päässä valmiina vastaamaan Googlen tuotteita ja palveluita koskeviin kysymyksiin. Lue lisää Google Onen sivulla.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Ehtoja sovelletaan.