Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Arrow right
Älypuhelimet
Nokia 1.4

Opi uutta ja viihdy suuren näytön ja makrokameran avulla.

109,00 €
Väri
Malli
2 GB RAM-muistia, 32 GB Ulkoinen tallennustila, Dual SIM
Vähissä varastolla

(Vain muutama jäljellä)

Nokia 1.4

Pysy yhteydessä Nokia 1.4:llä. 6,51 tuuman HD+-näyttö on täydellinen valinta opiskeluun tai upeiden kuvien ottamiseen Camera Go -sovelluksella. Tämä puhelin on luotettava kuin perheenjäsen. Kahden päivän akun kesto1, Qualcomm®-piirisarja ja sormenjälkilukija. Hoida asiat nopeammin ja turvallisemmin Android 10 -käyttöjärjestelmällä (Go-versio). Android 11 (Go-versio) -valmiuden ansiosta pysyt vielä pitkään yhteydessä sinulle tärkeisiin asioihin.

Täydet tekniset tiedot

Näyttö

Kerää koko perhe 6,51 tuuman reunoille ulottuvan HD+-näytön ääreen opiskelemaan tai pelaamaan.

Camera Go

Kuvaa rakkaimmat muistosi Camera Go -sovelluksen useilla eri kuvaustiloilla.

Makrokamera

Sisäänrakennetun makrokameran avulla pääset lähemmäksi ja otat uskomattoman tarkkoja kuvia.

Muotoilu

Kestävä ja perheystävällinen puhelin, joka on muotoiltu pysymään kädessä kuin kädessä.

Yhdessä pidempään

Katso nyt

6,51 tuuman HD+-näyttö

Laatuaikaa pitkän kaavan mukaan

Hoida opiskelut ja huvit tehokkaammin reunoille ulottuvalla upealla 6,51 tuuman HD+-näytöllä – tilaa riittää molemmille. Sisäänrakennettujen lapsilukkojen avulla koko perheesi voi pitää hauskaa turvallisesti.

Makrokamera

Keskity siihen, mitä rakastat

Tee arkisistakin asioista kuvankauniita erillisen makrokameran avulla. Ottamalla lähikuvia mistä tahansa ympärillänne pidätte hauskaa koko perheen kesken.

Camera Go

Kehystämisen arvoisia kuvia

Nyt näet rakkaimmat muistosi terävämmin. Nappaa upeita kuvia kellon ympäri Camera Go -sovelluksen muotokuva- ja yötilojen ansiosta. Selkeiden tallennustilan ilmaisinten ansiosta et huolehdi tilasta, vaan räpsit selfieitä 5 megapikselin etukameralla.

Vankka muotoilu ja tuntuma

Mukana elämäsi tähtihetkissä

Kestävän muotoilun ansiosta puhelin pysyy kädessä kuin kädessä, joten voit olla huoletta, kun lapset lainaavat puhelintasi. Luotettavuutta tuovat myös kestävät tekniset osat, kuten Qualcomm®-piirisarja ja sormenjälkilukija.

Akku

Nauti hyvistä hetkistä pidempään

Nauti yhteisestä laatuajasta tuntikausia kaksi päivää kestävän akun1 avulla. Virtaa riittää varmasti niin pitkiin videopuheluihin, katselumaratoneihin kuin pelisessioihinkin.

Android™

Paikoillanne. Valmiit. Hep!

Android 10 (Go-versio) tekee asioiden tekemisestä nopeampaa ja turvallisempaa. Lisäksi siinä on valmius Android 11 -käyttöjärjestelmään (Go-versio), joten puhelimesi pysyy aina ajan tasalla.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.