Nokia 2.1

‌‌

Nokia 2.1

Luotettava viihdyttäjä

Osta nyt

Akku

Kaksi päivää kestävä akku¹ antaa sinulle vapautta

Tutustu akkuun
Tutustu akkuun
Tutustu akkuun
Kaksi päivää kestävä akku¹ antaa sinulle vapautta

4000 mAh:n akun2 ansiosta Nokia 2.1 kestää kaksi päivää putkeen, joten voit käyttää vähemmän aikaa lataamiseen ja enemmän aikaa hauskempiin asioihin.

Näyttö

Suuremmalla näytöllä voit tehdä enemmän

Näyttöelämys
Näyttöelämys
Näyttöelämys

Näyttö

Suuremmalla näytöllä voit tehdä enemmän

Nokia 2.1 laajentaa kaikkia katselukokemuksia. Voit katsella suosikkiohjelmiasi kavereiden kanssa 5,5 tuuman HD-näytöllä, joka on riittävän iso jaettavaksi, tai nauttia suuren näytön tarjoamista katseluhetkistä omassa rauhassa. Kahden etukaiuttimen mukaansatempaava stereoääni tekee kokemuksesta täydellisen.

Muotoilu

Huippuunsa hiottu pienimpiä yksityiskohtia myöten

Laitteisto

Luotettavaa suorituskykyä

Android 9 Pie (Go-versio) on optimoitu Nokia 2.1:n Qualcomm® Snapdragon™ 425 -mobiilialustaa varten, joten selaaminen, videoiden katselu ja sovellusten välillä vaihtaminen on helppoa ja saumatonta.

Ohjelmisto

Android™, optimoitu elämää varten

Nokia 2.1 -puhelimessa on varta vasten optimoitu Android 9 Pie⁴ (Go-versio), joten voit käyttää sovelluksia nopeammin ilman ärsyttävää viivettä. Lisäksi valmiiksi ladatut sovellukset on suunniteltu viemään vähemmän tallennustilaa ja dataa, joten voit tehdä enemmän asioita ja mahduttaa puhelimeesi enemmän valokuvia ja sovelluksia.

Tutustu ohjelmistoon
Tutustu ohjelmistoon

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Nokia 2.1

Valitse jälleenmyyjä

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Google, Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

4Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo, sen voi päivittää Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(