Nokia 2.4

‌‌

Nokia 2.4

The only gadget you’ll ever need

Isompi, älykkäämpi ja sinulle räätälöity

Rekisteröidy

Yökuvaustila

Yksityiskohtaisia kuvia pimeässäkin

Ikuistamisen arvoiset hetket eivät aina tapahdu kirkkaassa päivänvalossa. Yökuvaustilan edistyneen kuvien yhdistämisen ja valotusajan yhdistelyn ansiosta kuvien yksityiskohdat erottuvat hämärässäkin valaistuksessa.

Muotokuvatila

Poseerausta kehiin

Muotokuvatilan mukautetut muodot ja häivytetyt taustat tekevät sinusta oman maailmasi taiteellisen johtajan. Lisäksi uudella muotokuvan muokkaajalla voit mukauttaa tarkennusta ja muokata kuvia vielä kauan kuvaustilanteen jälkeen.

2 päivää kestävä akku¹

Jaksaa aina vaan

Nokia 2.4 tarjoaa jopa kahden päivän akun keston yhdellä latauksella.1 4 500 mAh:n2 tekoälyavusteinen mukautuva akku priorisoi eniten käyttämiesi sovellusten virran, joten voit jatkaa suosikkiasioidesi parissa.

6,5 tuuman HD+-näyttö

Elä isosti

Katsele, opi ja luo 6,5 tuuman HD+ -näytöllä, jonka etukameran lovi maksimoi näyttöelämyksen.

Näe enemmän
Näe enemmän
Näe enemmän

sormenjälkilukija

Kätevä avaus

Laitteen avaaminen käy helposti ja nopeasti kätevällä sormenjälkilukijalla. Voit käyttää avaamiseen myös tekoälyllä toimivaa kasvojentunnistusta, jotta puhelimesi pysyy ikiomanasi.

Muotoilu

Vahvat suomalaiset juuret

3D-nanopinnoitettu kuori, jossa on upea pohjoismainen viimeistely, pysyy napakasti kädessä. Lisäksi polykarbonaattikuorella varustettu painevalettu metallirunko tekee puhelimesta vankan ja mukavantuntuisen.

Android One

Valmiina tulevaan

Nauti puhtaasta ohjelmistokokemuksesta, jonka käyttöliittymässä ja sovellusvalikoimassa ei ole mitään ylimääräistä. Lisäksi pääset hyödyntämään uusimpia Android™-ominaisuuksia kolmen vuoden kuukausittaisten suojauspäivitysten ja kahden vuoden ohjelmistopäivitysten ansiosta.

Google Assistant -painike³

Apuri mukana kaikkialla

Mobiililaitteiden Google Assistant on aina mukanasi ja auttaa hoitamaan asioita nopeasti pelkillä äänikomennoilla. Hallitse tehtäviä, luo luetteloita ja hanki reittiohjeita tien päällä vain yhdellä painalluksella.

Ominaisuudet

Nokia 2.4

Nokia 2.4 on valmiina sinua varten. Akussa riittää virtaa jopa kahdeksi päiväksi Mukautuva akku -teknologian ansiosta, kuvat ovat yöaikaankin tarkkoja tekoälyn tehostaman valokuvauksen avulla ja puhelimen lukitus aukeaa helposti sormenjäljellä tai yhdellä silmäyksellä. Tarinasi heräävät eloon upealla 6,5 tuuman HD+ -näytöllä, jonka kuvasuhde on 20:9. Lisäksi Nokia 2.4 on valmis Android 11:een ja uudempiin versioihin, joten sinulle on luvassa kahden vuoden Android-päivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset.

Kamera

Kamera

Ota kuvia hämärässä yökuvaustilan avulla ja nappaa upeita selfieitä muotokuvatilassa.

Näyttö

Näyttö

Mitä teetkin, se onnistuu isommin 6,5 tuuman HD+ -näytöllä.

Android One

Android One

Saat uusimmat tietoturvapäivitykset ja Android-ominaisuudet vuosien ajaksi.

Akku

Akku

Entistä älykkäämmän akun kesto on jopa kaksi päivää, joten sitä voi ladata harvemmin.

Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Google, Android ja muut niihin liittyvät merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan. Akunkesto vaihtelee merkittävästi asetuksista, käytöstä ja muista tekijöistä johtuen.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(